Satelītu fani palīdz tapt «Bezgalībai» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju apvienība «Satellites LV» kopā ar režisoru Robertu Kuļenko un operatoru Reini Traidās, iesaistot grupas sekotājus sociālajos tīklos, kopīgi izveidojuši jaunu dziesmas «Bezgalība» videoklipu. Dziesma ņemta no šogad izdotā studijas albuma «Pagrīdē».

Klipā filmējušies vairāk nekā 40 cilvēku.

«Līdz šim nebiju nofilmējis nevienu kārtīgu mūzikas videoklipu, tāpēc, kad mani uzrunāja Satellites LV, protams, vajadzēja pieķerties pie vissarežģītākās idejas, kas prasītu dažādas filmēšanas vietas un vēl vairāk aktieru. Atrast vidi filmēšanai bija viegli, bet sameklēt aktierus - daudz grūtāk. Aktieriem pēc scenārija bija jābūt jauniem. Lai risinātu šo problēmu un piesaistītu aktierus, kopā ar grupu publicējām aicinājumu sociālajos medijos. Uz sludinājumu atsaucās ļoti daudzi. Patiesībā pieteikumu skaits krietni pārsniedza nepieciešamo aktieru skaitu. Tad aktieru problēma bija neitralizēta. Bez daudzajiem grupas faniem šis video nebūtu tapis. Paldies visiem, kas atsaucās un piedalījās filmēšanas procesā!» klipa tapšanu komentē režisors Roberts Kuļenko.

Režisors, montāža - Roberts Kuļenko
Operators, krāsu korekcija - Reinis Traidās

Specefekti - Arvīds Baranovs

Skaņa - Kārlis Butins

Producente - Undīne Buka

www.satellites.lv

Grupas tuvākie koncerti

3.11.2012. Nepabeigtais debesskrāpis (Valmiera); viesi «Dirty Deal Audio» («Netīrās cilpas», Oriole, Kristaps ritms) & grupa «Komjaunatne». Durvis plkst. 20/skatuve plkst. 22:30/ieeja 2 Ls

24.11.2012. @Fontaine Palace (Liepāja) - viesi «Dirty Deal Audio» (Dj Krii, Niklavz, Oriole, Ansis, pukk, Mincīša ieraksti) & DJ Artis Dvarionas. Durvis plkst. 21/skatuve plkst. 23/ieeja 2,5 Ls (bezrindas.lv 1,5 Ls)

CD formātā albums «Pagrīdē» pieejams mūzikas veikalos «Upe», «LP», «Randoms», kā arī kafejnīcās «Istaba», «Mierā» u.c. kultūras un tirdzniecības vietās. Tāpat albums pieejams digitālai lejupielādei «ekase.lv» un «iTunes».

Pēdējie divi grupas ieraksti («Vadu» un «Bezvadu») izdoti 2009. gadā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu