«Trīs musketieri», «Nolaupīšana», «Marta īdas» televīzijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Leģendārajā stāstā «Trīs musketieri» redzēsiet godalgoto aktieri Orlando Blūmu, bet «Krēslas» filmu zvaigzni Teiloru Lotneru sastapsiet jaunā asa sižeta trillerī «Nolaupīšana»! Romantisko filmu aktrise Anna Ferisa būs redzama komēdijā «Kurš pēc kārtas?», un Džordža Klūnija režisētā filma «Marta īdas», kurā pats atveido galveno lomu, pārsteigs ikvienu.

Viasat filmu kanālā «TV1000 Premium» ēterā gaidāmas četras spilgtas televīzijas pirmizrādes ar lieliskiem aktieriem.

Trīs musketieri

Pirmais sestdienas pirmizrāžu vakars tiks atklāts ar filmu «Trīs musketieri». Bekingemas hercoga lomu atveidos Orlando Blūms, kurš ir ieguvis 18 apbalvojumus un tikpat nomināciju. O.Blūms pasaules slavu ieguvis, pateicoties «Karību jūras pirātu» sērijas filmām, kurās atveidojis vienu no galvenajiem varoņiem, kā arī fantāzijas žanra triloģijai «Gredzenu pavēlnieks». Šobrīd aktieris filmējas Pītera Džeksona filmā «Hobits», kas vēsta par notikumiem pirms «Gredzenu pavēlnieka» triloģijā redzamajiem piedzīvojumiem.

Jau tuvāk ielūkojoties filmas «Trīs musketieri» sižetā - D’Artanjans ir jauns karstgalvis, kas apvienojas ar trim slaveniem musketieriem un dodas cīņā pret ļauno kardinālu Rišeljē. Kardināls plāno iegūt Francijas troni un ieraut visu Eiropu asiņainā karā. Taču komandai jācīnās arī ar Bekingemas hercogu un skaisto, bet nodevīgo milēdiju De Vinteri.

Nenokavējiet filmu «Trīs musketieri» 3.novembrī 20:00!


Nolaupīšana

Asa sižeta trillerī «Nolaupīšana» Neitana lomu atveidos Teilors Lotners, kurš daudziem ir pazīstams kā kulta filmas «Krēsla» varonis Džeikobs Bleiks. Ir pat atzīts, ka T.Lotners ir apsteidzis Robertu Patinsonu gan honorāra, gan popularitātes ziņā. Pavisam nesen aktieris tika arī pie sava dubultnieka - Tiso madāmas (Madame Tussauds) vaska figūru muzejā Londonā var apskatīt Teilora atlējumu vaskā.

Filmas Nolaupīšana stāsta par Neitanu Hārperu, kurš nejauši atrod savu fotogrāfiju pazudušo bērnu meklēšanas mājas lapā un uzzina, ka visa viņa dzīve ir vieni vienīgi meli. Vēl pirms viņam izdodas noskaidrot patiesību, Neitanu sāk vajāt profesionāli slepkavas. Nu viņš ir spiests pamest mājas un bēgt kopā ar vienīgo cilvēku, kuram izticas – savu kaimiņieni Kārenu.

Skatieties trilleri «Nolaupīšana» ar Teiloru Lotneru galvenajā lomā 10.novembrī 20:00!

Kurš pēc kārtas?

Filmas «Kurš pēc kārtas?» galvenā varone Elija Dārlinga izlasa žurnālā rakstu, kas viņu pārliecina par ko biedējošu - kāds no viņas bijušajiem draugiem noteikti bija viņas sapņu puisis. Ar sava kaimiņa Kolina palīdzību Elija nolemj uzmeklēt visus bijušos draugus, lai atklātu, vai kāds no viņiem nav Elijas mūža mīlestība.

Kā Elijai veiksies, skatieties 17.novembrī 20:00!

Interesanti, ka komēdijas «Kurš pēc kārtas?» kāzu aina ir filmēta pasta klientu apkalpošanas centrā, kas atrodas tieši Bostonas pilsētas sirdī. Filmas galvenās lomas atveidotāja Anna Ferisa ir tipiska romantisko komēdiju aktrise un līdz šim filmējusies tādās filmās kā «Aizved mani mājās», «Novērot un ziņot» un citās. Viņa ģimenes filmā «Alvins un Burunduki» ir ierunājusi Dženetas lomu.

Marta īdas

Drāma «Marta īdas» atklāja 68. Venēcijas kinofestivālu, kā arī tika nominēta «Zelta lauvas» balvai šajā festivālā. «Marta īdas» aizrauj ar stāstu par uzticību, nodevību un atriebību. Filma veidota pēc populāras lugas «Farragut North» motīviem un stāsta par kādu mārketinga un publisko attiecību ģēniju (R.Goslingu), kurš ir gatavs uz visu, lai palīdzētu viņa pārstāvētajam prezidenta amata kandidātam (Dž.Klūnijs) uzvarēt vēlēšanās.

Īsumā par filmas «Marta īdas» sižetu - Stīvens Maierss ir ideālu vadīts ASV gubernatora Maika Morisa vēlēšanu kampaņas vadītāja vietnieks. Moriss vēlas kļūt par prezidenta kandidātu, un viņam ir patiešām labas izredzes piepildīt savu plānu, taču pēkšņs skandāls draud visu sabojāt. Stīvens ātri vien ir spiests atklāt, ka politika ir ļoti netīra spēle.

Nepalaidiet garām Džordža Klūnija veikumu «Marta īdas» jau 24.novembrī 20:00!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu