Aplūko latviešu daiļavu, kura konkursā Ķīnā defilēs uz jahtām (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Latvijā populārā skaistumkonkursa «Mis Latvija 2011» uzvarētāja Eva Dombrovska, kura šovasar piedalījās Grieķijas galvaspilsētā notiekošajā skaistumkonkursā «Miss Tourism Planet» un ieguva titulu «Miss Model of the Planet», atkal gatava jaunam izaicinājumam. Šoreiz Latvijas skaistākā meitene dosies uz Ķīnu, kur piedalīsies starptautiskā skaistumkonkursā «Miss jahtu modele 2012».

Latviešu skaistumkonkursa uzvarētājai Evai Dombrovskai šis gads ir īpaši veiksmīgs, jo viens pēc otra seko panākumi visdažādākajās jomās. Viņa ne tikai pabeigusi studijas augstskolā, bet atzīta par skaistāko Latvijas sievieti «Mis un Misters Latvija 2012» konkursā, kā arī starptautiskā skaistumkonkursā «Miss Tourism Planet» ieguvusi «Miss Model of the Planet» titulu.

Nu pievilcīgā skaistumkonkursu dalībniece jau sagatavojusi ceļa somu ar vakarkleitām, lai novembra sākumā kāptu lidmašīnā un mērotu desmit stundu garo ceļu uz Saņjas pilsētu Ķīnā, kur norisināsies starptautiskais konkurss «Miss jahtu modele 2012». Turklāt konkurence šajā konkursā būs milzīga, jo pieteikušās 60 skaistules no visas pasaules.

Eva ar sajūsmu atzīst, ka viņai patīk iepazīt jaunas un vēl nezināmas lietas, kā arī skaistumkonkursi palīdz nodibināt jaunus kontaktus. Latviešu daiļavai patīk ceļot, tieši tādēļ viņa šogad sāka strādāt par ceļojumu konsultanti tūrfirmā «First Class Lounge». «Lidostas un pārbraucieni mani nogurdina, bet patīk apskatīt jaunas valstis un pilsētas un iepazīt to kultūru,» nosaka Eva.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu