Keita Mosa: «Es neesmu lietojusi heroīnu!» (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Modele Keita Mosa savā jaunajā autobiogrāfijas grāmatā stāsta par to, ka nekad nav lietojusi narkotikas un nav bijusi slima ar anoreksiju, par spīti tam, ka agrāk liela daļa cilvēku tā uzskatīja.

Keita Mosa ir bijusi britu modes ikona aptuveni 20 gadus. 1993. gadā viņa saskāras ar lielu kritikas vētru, sava neparastā izskata un tievā ķermeņa dēļ.

Keitai ieguva iesauku «heroīna meitene».
Supermodele Keita Mosa 2007. gadā
Supermodele Keita Mosa 2007. gadā Foto: SCANPIX SWEDEN

Savā grāmatā 38 gadus vecā Mosa noliedz, ka jebkad lietojusi narkotikas un atzīstas, ka viņai vienalga, ko cilvēki par viņu domā. Keita autobiogrāfijā rakstījusi, ka tad, ja viņa patiešām būtu bijusi anoreksiķe vai lietojusi heroīnu, viņu tas uztrauktu daudz vairāk. Mosa apgalvo: «Bet es nebiju nekas no tā, kādu cilvēki mani mēģināja padarīt. Tam nebija nekāda sakara ar to, kas es patiesībā esmu, tāpēc par to īpaši nekad nedomāju. Es domāju, ka cilvēki, kuri mani pazina, zināja patiesību.»

Iemesls, kādēļ modele jau tolaik skaļi nenoliedza baumas, bijis viņas tā laika drauga Džonija Depa padoms – «nekad nesūdzies» un «nekad nepaskaidro».

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu