«Ar gardu muti» garāžā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Kulinārijas raidījums «Ar gardu muti» jaunajā sezonā atgriežas neredzētā veidolā – garāžas tipa virtuvē. Turpmāk raidījuma vadītājs Ints Bekers katru svētdienu iegādāsies piecus produktus un rādīs, kā no tiem taupīgi, radoši un garšīgi pagatavot piecus atšķirīgus ēdienus dažādām gaumēm. Baudiet kulinārijas raidījuma «Ar gardu muti» jauno sezonu no 4.novembra ik svētdienu 9:25 kanālā TV3!

Grilēšanas un kūpināšanas eksperts, mūziķis, pavārs, metālmākslinieks un motobraucējs I.Bekers, pirmajā pašmāju kulinārijas raidījuma Ar gardu muti sezonā grilējot pie dabas, atklāja pa kādai interesantai receptei un pavārmākslas noslēpumam. Tagad vadītājs I.Bekers pieņēmis jaunu izaicinājumu – ik reizi viņš iegādāsies piecus produktus, no kuriem pagatavos piecus garšīgus ēdienus, netērējot lielu naudu. «Raidījums Ar gardu muti pēc būtības, uzbūves un

satura ir unikāls, jo līdzīga veida kulinārijas raidījums vēl nav bijis nevienā televīzijā.

Jaunajā raidījuma sezonā mans mērķis būs parādīt, kā taupīgi un asprātīgi, radoši pieejot ēst gatavošanai, var radīt interesantus un daudzveidīgus ēdienus dažādām gaumēm,» stāsta raidījuma vadītājs I.Bekers.

Garāžas tipa virtuve

Otrā Ar gardu muti sezona no pirmās atšķirsies ar to, ka pirmajā raidījums tika filmēts dabā, jo bija grilēšanas sezona. Tā kā laukā paliek arvien vēsāks, tad otrajā sezonā raidījuma veidotāja komanda un I.Bekers pārcēlušies uz siltākām vietām – garāžas tipa virtuvi, kuru mazajā pārtraukumā starp sezonām labiekārtoja. Fonā būs redzamas dažādas sadzīviskas lietas, kā gāzes balons un citas garāžā iederīgas lietas, lai jau no 4.novembra katru svētdienas rītu I.Bekers tajā varētu gatavot savas oriģinālās receptes pēc shēmas – pieci no pieci.

Pieci produkti = pieci pamatēdieni

Katra raidījuma sākumā I.Bekers

dosies iegādāties piecus produktus, no kuriem tiks pagatavoti pieci pamatēdieni.

Bieži gadās, ka, ieejot tirgū vai veikalā, tiek sapirkts viss, ko acis kāro. Bet beigās sanāk, ka, atnākot mājās un ķeroties pie gatavošanas, skaidrs, ka nekas patiesībā nav nopirkts. Bet, kā atklāj Ar gardu muti vadītājs I.Bekers, no iegādātajiem produktiem var pagatavot ļoti daudz! Raidījumā tiks izvēlēti produkti, kas visbiežāk tiek izmantoti ikdienas uzturā. Piemēram, maize, gaļa, zivis, kartupeļi un citi. Ja atklāti - tas būs izaicinājums! Zinot I.Bekeru, tas viņam ir pa spēkam un viņš apliecinās - lai pagatavotu baudāmu ēdienu, nav vajadzīgas miljons sastāvdaļu. Un labākais ir tas, ka I.Bekers parādīs un pierādīs, ka, iegādājoties maz produktu, iespējams ietaupīt un dzīvot ekonomiskāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu