Marika Ģederte šoruden izvēlas zelta krāsas radzes (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pazīstamā blondīne un skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» īpašniece Marika Ģederte seko līdzi jaunākajām modes tendencēm un tās katru sezonu ievieš arī savā garderobē. Ierodoties uz TV sejas Maijas Silovas dzejas grāmatas prezentāciju, Marika bija izvēlējusies šā brīža modes kliedzienu - aksesuārus ar zelta krāsas radzēm.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Marika Ģederte atklāj, ka šajā rudenī viens no trendiem, kas arī pašai iepaticies, ir sudraba un zelta krāsas kniedes vai radzes, ar ko izrotātas kleitas, žaketes, apavi un somas.

Arī modes mākslinieks Gints Bude atklāj, ka šoruden modes nami, kas seko Lady Gagas agresīvajam stilam, piedāvā modes untumu – kniedes vai radzes. «Sieviete kā ezis, viņa grib būt agresīvāka. Kniedes un radzes ir kaut kas pretējs elegancei un glamūram. Mode ir apmetusi kūleni un glamūrīgas dāmas savu stilu paspilgtina ar kaut ko agresīvāku,» par šo trendu izsakās Bude.

«Protams, kāds pieprasījums, tāds piedāvājums! Taču kniedes dienas gaismu ieraudzīja, pateicoties panku karalienei Vivjenai Vestvudai. Tas ir viņas izgudrojums septiņdesmito gadu vidū. Vivjena radīja kniedes sava vīra «Sex Pistols» līdera Malkolma Maklarena grupai. Radzes un piespraudes ir asas un pretējas mīkstumam un gludumam,» skaidro modes mākslinieks.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu