Kā uzņēmēja Loeva sieva iegādājas jaunas štātes (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pieczvaigžņu luksusa viesnīcas vadītāja Bernharda Loeva sieva Svetlana saviesīgas ballītes, prezentācijas un modes šovus apmeklē gaumīgi saposusies. Viņa ir viena no sabiedrības dāmām, kura lieliski prot variēt dārgus zīmolu apģērbus un aksesuārus ar tērpiem, kas iegādāti par demokrātiskām cenām.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Svetlana atklāj, ka apģērbu viņai patīk miksēt. «Es mīlu zīmolu «Mango», «Zara» un «H&M» apģērbus, ko var iegādāties par demokrātiskām cenām, bet man arī ļoti svarīgi, lai garderobē ir dārgi un ekskluzīvi zīmoli, kā, piemēram, Yves Saint Laurent,» atklāj Svetlana.

Runājot par apģērba iegādes tradīcijām, uzņēmēja dzīvesbiedre stāsta, ka pat lētos zīmolus Latvijā neiegādājas. «Tas tādēļ, ka mūsu veikalos viens apģērba modelis ir vairākos eksemplāros. Lielākoties savu garderobi papildinu, braucot uz mājām Austrijā, vai kad biznesa darīšanās esmu Londonā vai Berlīnē. Kad braucu prom no Latvijas, parasti līdzi ņemu tukšu čemodānu, jo zinu, ka atgriezīšos ar jaunām lietām. Pēdējā laikā esmu atklājusi vēl nezināmu modes dizaineru darinājumus. Piemēram, šo to esmu iegādājusies Londonā slavenajā šopinga vietā Carnaby Street, kur tirgo jauno dizaineru darinājumus,» stāsta uzņēmēja dzīvesbiedre.

Svetlana Loeva dārgus zīmolus kombinē ar apģērbu, kas iegādāts par demokrātiskām cenām
Svetlana Loeva dārgus zīmolus kombinē ar apģērbu, kas iegādāts par demokrātiskām cenām Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Tiesa gan, viņa atklāj, ka pēdējā laikā arī Latvijā ir daudz apģērbu veikaliņu parādījies ar krāšņiem un daudzveidīgiem tērpiem. «Nav taisnība, ka Latvijā nevar apģērbties. Var atrast veikaliņus, kur iegādāties gaumīgas lietas. Es šeit neiepērkos, jo man ļoti bieži jāiziet sabiedrībā, tādēļ nebūs prātīgi, ja man pasākuma laikā pretī nāks sieviete ar tādu pašu tērpu kā man. Mums tomēr ir maza valsts un tirgus,» viņa atklāj.

Svetlana Loeva ar draudzeni Gunitu Irbi
Svetlana Loeva ar draudzeni Gunitu Irbi Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Vaicājot, kā raksturot Svetlanas ģērbšanās stilu, viņa paskaidro, ka tas ir eklektisks. «Man kaut kā izdodas dažādus stilus savienot vienā. Man patīk eksperimentēt. Taču neko «crazy». Latvijā daudzi ļaudis, lai izceltos uz citu fona, atļaujas uzvilkt sazin ko. Protams, ka tā var. Vienreiz, otrreiz un trešo reizi pievērsīs uzmanību, bet pēc tam nevienam vairs nebūsi interesants ar savu «crazy» tēlu. Mums daži tā saģērbjas, lai tikai iekļūtu avīzēs un žurnālos. Nekādu gudrību tas neprasa. Taču, ja apspēlēsi klasisko ģērbšanās stilu ar dažādiem elementiem, tas būs daudz interesantāk un sarežģītāk. Man patīk ģērbties tā, lai, paskatoties spogulī, es sev patīku,» viņa nosaka.

Svetlana (pirmā no labās) sava vīra vadītās pieczvaigžņu luksusa viesnīcas „Grand Palace Hotel” ballītē
Svetlana (pirmā no labās) sava vīra vadītās pieczvaigžņu luksusa viesnīcas „Grand Palace Hotel” ballītē Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Svetlana par modi interesējas jau no skolas gadiem, kad vēl dzīvoja un mācījās Pēterburgā. «Ja ienāksiet manās mājās, visur ir žurnāli – guļamistabā, virtuvē, pat vannas istabā. Parasti lasu «Vogue», «Elle» un «Cosmopolitan», kā arī ārzemju un vietējo dzelteno presi. Esmu žurnālu frīks,» atklāj Svetlana.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu