«Eirovīzijas» Lorīna dziedinās cilvēkus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Šīs nedēļas sākumā Eiropas popmūzikas zvaigzne, Zviedrijas dziedātāja Lorīna atzīmējusi 29. dzimšanas dienu, bet nākamnedēļ starptautiskā «Eirovīzijas» dziesmu konkursa uzvarētāja nodos klausītāju vērtējumam savu pirmo dziesmu albumu «Heal».

Zviedrijas dziedātājas Lorīnas jaunais dziesmu albums «Heal» tulkojumā no angļu valodas nozīmē dziedināšana. Pavisam tapušas 12 jaunas dziesmas, starp kurām ir arī šā gada «Eirovīzijas» hits «Euphoria», kas Lorīnai atnesa uzvaru Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku notiekošajā dziesmu konkursā un aizvadītajā vasarā bija Eiropas dziesmu topa virsotnē. Iespējams, ka ar savām kompozīcijām dziedātāja varētu arī dziedināt savus klausītājus, ja reiz viņa ar tādiem panākumiem triumfē Eiropā.

Dziedātāja paziņojusi, ka mūzika ir daļa no viņas personības un jaunās dziesmas, kas dzirdamas albumā, nāk no viņas dvēseles.

Lorīna Zineba Noka Talhaoui ir dzimusi un augusi netālu no Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas. Tikai 21 gada vecumā Lorīna piedalījās Zviedrijā populārajā dziesmu konkursā «Idol-2004», kurā ierindojās 4. vietā. Un jau pēc gada viņa laida klajā savu debijas singlu «The Snake» un kļuva par vienu no zviedru telekanāla TV11 vadītājām.

Savdabīgā zviedriete par saviem elkiem uzskata Bjorku un grupas «Dead Can Dance» solisti Lizu Džerardu un īru dziedātāju Eniju.

Īpaši emocionāls brīdis, kad Lorīna pēc uzvaras "Eirovīzijā" ļāva vaļu asarām un bučoja dāvanā saņemto balvu
Īpaši emocionāls brīdis, kad Lorīna pēc uzvaras "Eirovīzijā" ļāva vaļu asarām un bučoja dāvanā saņemto balvu Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu