Šokējoši notikumi «UgunsGrēkā». Ķesteris pārdzīvo Leona nāvi (69)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skatītāju iemīļotajā TV3 seriālā «UgunsGrēks» izplatās šokējoša sēru vēsts, ka viens no populārākajiem seriāla varoņiem - dakteris Leons, kuru atveido aktieris Ģirts Ķesteris, ir miris. Arī pats aktieris sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka, cilvēcīgu emociju vadīts, arī pats pārdzīvo par sava atveidotā varoņa likteni.

Seriāla iepriekšējās sērijās dakteri Leonu sašāva greizsirdības māktais Vadims Felzenbahers (Jakovs Rafalsons). Vadims noturēja Leonu par savas dzīvesbiedres Silvijas jauno mīļāko brīdī, kad viesnīcas numuriņā, pildot darba pienākumus, Leons dakterēja Silviju Felzenbaheri (aktrise Ilze Pukinska). Daudz nedomādams, Vadims pavēlēja saviem rokaspuišiem izrēķināties ar Leonu un jau vēlāk raidīja šāvienu Leona mugurā. Lai arī sākotnēji Leons turējās pie dzīvības, jau vēlāk, lai glābtu daktera dzīvību, viņam tika veikta nopietna muguras operācija. Skaidrojot, kā noritējusi operācija, Aivars Pētersons (Uldis Dumpis) zvana uz slimnīcu, kur viņam pavēsta, ka operācija bijusi neveiksmīga, kā rezultātā Leons esot miris. Pa viesnīcu strauji izplatās šokējošā sēru vēsts.

Arī Leona lomas atveidotājs atzīst, ka pārdzīvo par sava personāža likteni. «30% manu atveidoto personāžu izrādēs vai filmās iet bojā. Kad vēl Valmieras teātrī spēlēju Rūdolfa Blaumaņa lugā «Pazudušais dēls», uzzināju, ka rakstnieks, rakstot šo lugu, pats ļoti pārdzīvojis, ka tēvs nošauj savu dēlu. Tāpat arī es pārdzīvoju par Leona gaitām,» skaidro Ķesteris.

Tiesa gan, aktieris atzīst, ka par Leona nāvi vēl esot pāragri runāt, jo, kā jau dzīvē, arī seriālā gadās stipri pārspīlējumi. Iespējams, arī ziņas par Leona nāvi ir stipri pārspīlētas. «Tas ir tāpat kā ar 21. decembri, kad virtuālajā vidē spēlējas par tēmu pasaules gals. Domāju, ka seriāla notikumi atrisināsies un šis būs tas laimīgais atgadījums, ka Leons tomēr izdzīvos,» teic aktieris.

Komentāri (69)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu