Nīsona trilleris atkārto panākumu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Nolaupītā 2» («Taken 2») ar aktieri Līamu Nīsonu (Liam Neeson) galvenajā lomā otro nedēļu pēc kārtas saglabā pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, bet jaunās filmas debitējušas ar mainīgām sekmēm, ziņo «kinokino.lv».

Pēc piektdienas rezultātiem šķita, ka «Nolaupītā 2» varētu pazaudēt pirmo pozīcīju, bet visu pa plauktiņiem salika brīvdienas, kurās filma bija pārliecinoši ienesīgāka. Iekasēti 22,5 miljoni, bet kopumā pirmajās 10 izrādīšanas dienās jau vairāk nekā 80 miljoni.

Anotācija: Gadu pēc meitas nolaupīšanas Parīzē pensionētam slepenā dienesta aģentam Braienam Milzam (Līams Nīsons) atkal nākas iesaistīties darbībā. Sagrautās mafijas biedru radinieki zvēr viņam atriebties, un šoreiz briesmas draud visai Braiena ģimenei.

Latvijā filma no 12.oktobra.

Galvenajā lomā 60 gadus vecais Līams Nīsons. Ziemeļīrijā dzimušais aktieris tēlojis Stīvena Spīlberga «oskarotajā» drāmā par holokaustu «Schindler's List», kā arī Džordža Lukasa «Star Wars: The Phantom Menace». Nīsons kļuva plašāk pazīstams 1990.gadā ar lomu fantastikas filmā «Darkman».

Otro vietu ieņem viens no nedēļas jaunumiem, proti, Bena Afleka (Ben Affleck) režisētā «Argo» (Latvijā no 9.11.). Filma iekasējusi 20,1 miljonus. Solīds rezultāts.

Anotācija: 1979.gadā notika viena no saspīlētākajām ķīlnieku krīzēm pasaules vēsturē. ASV vēstniecībā Irānas galvaspilsētā Teherānā tika sagūstīti tās darbinieki, tomēr revolūcijas haosā sešiem amerikāņiem izdevās izbēgt. Ja bēgļus atrastu, viņiem nekavējoties izpildītu nāvessodu. Neviens no ASV slepenā dienesta glābšanas plāniem sarežģītajā situācijā nederēja, tāpēc tika izvēlēts dienesta darbinieka Tonija Mendeza (Bens Afleks) pārdrošais plāns – tik ļoti pārdrošs, ka tas būtu iespējams vienīgi kino... Tikai vairākus gadu desmitus pēc dramatiskajiem notikumiem ASV valdība publiskoja materiālus un atklāja pasaulei, kā šī neticamā misija tika īstenota.

Trešo vietu ieņem vēl viens nedēļas jaunums, šausmu trilleris «Sinisters». Iekasēti 18,2 miljoni, kas ir vērtējams kā labs rezultāts, un filmas pieticīgais budžets atpelnīts.

Foto: publicitātes

Anotācija: Žurnālists ievācas mājā, kur agrāk gāja bojā viņa ģimene. Negaidīts atradums līdz nepazīšanai pārvērš jau bez tā ne pārāk vieglo vīrieša dzīvi – viņš atrod videoierakstu, kur iemūžināta viņa tuvinieku traģēdija. Un tas ir tikai sākums...

Lielisku sniegumu turpina demonstrēt animācijas filma «Viesnīca Transilvānija» («Hotel Transylvania»). Šoreiz iekasēti 17,3 miljoni (kritums mazāks par 40%), bet kopējie ieņēmumi nu jau pārsniedz 100 miljonus. Ar to pieticis ceturtajai vietai.

Pirmo piecnieku noslēdz vēl viens jaunums, komēdija «Here Comes the Boom» Filma iekasējusi 12 miljonus, kas ir zemāks rezultāts par prognozēto (gan pēc mūsu prognozēm, gan Ziemeļamerikas kino apskatnieku).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu