Rīgā jauna romantiska komēdija ar Pīrsu Brosnanu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 26. oktobra kinoteātris «Splendid Palace» sāk demonstrēt izcilās dāņu režisores Sūzenas Bīras romantisko komēdiju «Mīlestība ir viss, kas jums vajadzīgs» («Love is All You Need»), kas pasaules pirmizrādi piedzīvoja šā gada Venēcijas filmu festivālā.

Melodrāma, kas pārkāpj žanra robežas un nekļūst banāla

Galvenajās lomās - Holivudas leģenda Pīrss Brosnans (Pierce Brosnan) un dāņu aktrise Trīna Dirholma. «Mīlestība ir viss, kas jums vajadzīgs» ir optimistisks un sirsnīgs stāsts, kas atgādina – brīžos, kad jums šķiet, ka viss beidzies, iespējams, sākas kaut kas jauns…

Anotācija: Divas ārkārtīgi atšķirīgas ģimenes sastopas skaistā, senatnīgā itāļu savrupnamā, lai rīkotu svinības. Izskatīga pusmūža dāņu sieviete Ida nav dzīves žēlota. Arī uz meitas laulībām viņa ierodas atsevišķi no sava vieglprātīgā vīra. Kāds neliels satiksmes negadījums gaidāmās svinības sabojā vēl vairāk, taču pie sabuktētā auto stūres, izrādās, ir nākamais radinieks, turklāt vīrietis Idu ir ieinteresējis..

Gatavošanās kāzām ierauj šos cilvēkus negaidītās dzīves peripetijās, kas izvēršas mīlestības, humora, absurda un neveiklu situāciju ķēdē. Laimīgs atrisinājums nav garantēts, bet ir iespējams, jo… mīlestība ir viss, kas jums vajadzīgs!

Sūzena Bīra (Oskara balvas laureāte par filmu «Labākā pasaulē») savu filmu stāstus nevienkāršo, bet atklāj smalkus cilvēcisko attiecību samezglojumus, nezaudējot dzīves prieku un humoru.

www.splendidpalace.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu