Osborns izglābj sievietei dzīvību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rokmūziķa Ozija Osborna dēls Džeks pagājušajā svētdienā apprecējās ar savu līgavu Lizu Stelliju. Nākamajā dienā jaunais vīrs izglāba kādas sievietes dzīvību.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau vēstīja, ka Džeks Osborns ar aktrisi un modeli Lizu Stelliju devās uz Havaju salām, lai stātos oficiālā laulībā. Kāzu ceremonija norisinājās šaurā tuvinieku lokā. Protams, bija ieradušies arī Džeka slavenie vecāki Ozijs un Šārona, kā arī māsa Kellija. Tomēr neiztika bez starpgadījumiem: nākamajā dienā pēc kāzām Džeks pamanījis slīkstošu sievieti un kopā ar draugu devies viņu glābt.

Nezināmā sieviete pati nebūtu izpeldējusi, jo ūdenī viņu bija ķērusi sirdstrieka.
Džeks Osborns ar savu jauno sievu un bērna māti Lizu Stelliju
Džeks Osborns ar savu jauno sievu un bērna māti Lizu Stelliju Foto: AP/Scanpix

Par varonīgo rīcību īpašā sajūsmā ir jaunā sieva Liza Stellija, kura dienu pēc notikušā savā sociālā tīkla «Twitter» kontā ierakstīja: «Esmu ļoti lepna par Džeku un viņa draugu Taileru. Vakar viņi pludmalē izglāba sievieti, kurai bija sirdstrieka un viņa gandrīz noslīka.» Nākamajā ziņā teikts, ka abi varoņi snieguši dāmai palīdzību, līdz ieradās ātrā palīdzība, un nobeigumā Liza piebilst: «Mēs tikko saņēmām ziņu, ka viņas stāvoklis ir stabils. Lieliski!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu