Meksikā televīzija vēlas demonstrēt Latvijas animācijas filmas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rijafilms.lv

Meksikas televīzijas kanāls «Canal 22» paudis vēlēšanos nākamgad saviem skatītājiem demonstrēt vairākas Latvijas animācijas filmu programmas, informēja filmu studijas «Rija» pārstāve Andra Jakoviča. Pārrunas par sadarbību notikušas starptautiskajā izklaides industrijas satura tirgū «MIPCOM» Kannās, uz kuru devies filmu studijas «Rija» vadītājs Vilnis Kalnaellis. Patlaban notiek visi nepieciešamie sagatavošanās darbi pirms līguma noslēgšanas.

Filmu programmās, kas tiks demonstrētas Meksikas televīzijas kanālā, būs iekļautas filmu studijas «Rija» un Nila Skapāna animācijas filmas.

«Meksikāņiem ļoti patīk mūsu animācijas filmas, arī šobrīd topošā filma «Zelta zirgs» viņus ļoti ieinteresēja, un viņi to vēlēsies demonstrēt, līdz ko tā būs pabeigta,» minēja Kalnaellis.

Līdzās animācijas filmām studija «Rija» starptautiskajā izklaides industrijas satura tirgū «MIPCOM» piedāvā arī režisores Ināras Kolmanes spēlfilmu «Mona», režisora Pētera Krilova dokumentālo filmu «Klucis - nepareizais latvietis», kā arī citas Latvijas spēlfilmas un dokumentālās filmas.

Starptautiskais tirgus «MIPCOM» Kannās ilgs līdz ceturtdienai. Tajā ar stendiem piedalās 1700 kompānijas, kā arī 4400 pircēji un to pārstāvji.

Filmu studijas «Rija» dalību šajā pasākumā atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra no aktivitātē «Ārējo tirgu apgūšana - ārējais mārketings» pieejamajiem līdzekļiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu