Aleksandra Kurusova pēc vairākiem gadiem maina frizūru (65)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ierodoties uz Latvijas Mākslas akadēmijas mediju grupas «MTG» rudens balli, deju pasniedzēja un skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» vadītāja Aleksandra Kurusova pārsteidza ar jaunu frizūru – poniju jeb «čolku».

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Aleksandra Kurusova atklāj, ka vairākus gadus viņas frizūra bija gari un taisni mati, tādēļ šoruden nolēmusi ļauties stila pārvērtībām. «Kaut ko gribējās pamainīt, protams, ne tik krasi, lai kļūtu par blondīni,» atklāj Aleksandra.

Vēl pirms pāris nedēļām Aleksandrai bija šāds matu sakārtojums
Vēl pirms pāris nedēļām Aleksandrai bija šāds matu sakārtojums Foto: No Aleksandras Kurusovas privātā arhīva

Vaicājot, kāpēc Aleksandra izvēlējusies nogriezt poniju jeb tā saucamo čolku, viņa atklāj, ka pirms pāris dienām skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» friziere vienai klientei nogriezusi gaumīgu poniju un šī frizūra Aleksandrai tik ļoti iepatikusies, ka arī viņa pati nolēmusi apgriezt savus garos matus. «Mati jau nav zobi, kas neataug,» viņa smejas.

Aleksandra Kurusova ar savu mīļoto Oskaru Ostrovski ir efektīgs pāris
Aleksandra Kurusova ar savu mīļoto Oskaru Ostrovski ir efektīgs pāris Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu