TV šova «Precamies» vadītājas: «Mēs neesam likteņa dievietes!» (128)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais LNT iepazīšanās šovs «Precamies!?!», kuru vada trīs dāmas = skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga, attiecību eksperte Lote Gediņa un astroloģe Māra Ošuroka, strauji uzņēmis apgriezienus un kļuvis par skatītāju iemīļoto raidījumu. Un kāpēc gan ne, ja sarunas risinās par attiecībām un mūžseno tēmu – mīlestību.

Veidot sarunas ar šova dalībniekiem trim dāmām, kuras vada šovu, nav nemaz tik viegli. Katram dalībniekam aiz muguras ir sava attiecību pieredze, turklāt grūti runāt kameru priekšā un kur nu vēl izstāstīt savu dzīvesstāstu. Taču Lote, Binnija un Māra kameru priekšā ir gatavas uzklausīt un atraisīt šova dalībniekus.

«Viņiem nebūt nav viegli izstāstīt savus stāstus, bet mēs cenšamies palīdzēt to izdarīt. Arī mēs pašas vēl tikai mācāmies, jo neesam profesionālas raidījumu vadītājas, kurām ir milzīga pieredze. Mācamies arī pašas sazināties savā starpā. Galvenais nenodarīt pāri tiem cilvēkiem un cerēt, ka viņi pēc sarunas, kas netiek parādīta ēterā, izdara kādus sev noderīgus secinājumus,» atklāj Lote Gediņa. Viņa arī atzīst, ka tie šova dalībnieki, kuri drosmīgi atklāj savus dzīvesstāstus, ir lieli malači. «Tas mazajai valstij Latvijai, kur viens otru pazīst, ir ļoti drosmīgi,» nosaka Lote.

Romantiskā skaistumkopšanas salona vadītāja Binnija Ārberga
Romantiskā skaistumkopšanas salona vadītāja Binnija Ārberga Foto: Publicitātes foto

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lote un Māra atklāj, ka atturas no komentāru lasīšanas internetā, kurā TV skatītāji asi kritizē jauno sarunu šovu. «Mums Latvijā ir dīvaina interneta kultūra. Vairākiem saviem draugiem esmu apsolījusi, ka nelasīšu komentārus internetā, pagaidām pildu solījumus,» atklāj Lote.

Jaunā sarunu šova «Precamies!?» raidījumos izveidojušies jauni pāri, par ko raidījuma vadītājas tikai priecājas. Jau nofilmēti aptuveni 20 raidījumi. Viņuprāt, galvenais, ka šiem cilvēkiem pēc raidījuma, kad izrunātas un izanalizētas iepriekšējās attiecības, dzīvē sākas jauns posms. Raidījuma vadītājas tādēļ, ka kādam palīdzējušas atrisināt samezglotu attiecību jautājumu, nebūt nejūtas augstprātīgas un nevēlas, lai skatītāji viņas uztver kā savedējas. «Tikai nepadomājiet, ka mēs tagad esam kā likteņa dievietes,» piebilst Lote.

Astroloģe Māra Ošuroka
Astroloģe Māra Ošuroka Foto: Publicitātes foto

Māra raidījuma skatītājus aicina nekomentēt sarunu šova vadītāju tērpus. «Nerakstiet taču tās muļķības, kas kuram mugurā. Mēs nevaram līdzināties Krievijas sarunu šovam (kā zināms, LNT sarunu šovs pēc formāta ir līdzīgs Krievijā populārajam sarunu un iepazīšanās šovam «Davai poženimsja!» - red. piez.), jo latviešiem ir pavisam cita mentalitāte,» atzīst astroloģe. Arī Lote piebilst, ka salīdzināt abu valstu sarunu šovus nemaz nav iespējams, jo stipri atšķiras krievu un latviešu valodas plūdums. «Mūsu raidījums noteikti mainīsies. Taču lielākoties raidījuma temperamentu nosaka šova dalībnieks. Ja cilvēks atnāk un drosmīgi runā, tad skatītājiem ir ko redzēt un dzirdēt, bet ja vairāk par jā un nē viņš nevar pateikt, tad raidījums ir pavisam citādāks,» skaidro Lote.

Vaicājot, kā visas trīs raidījuma vadītājas, kuras ir tik dažādas, sadzīvo savā starpā, Lote nosaka «Māra ir atklājusi, ka mums ir astroloģiskā saderība.»

Attiecību eksperte Lote Gediņa
Attiecību eksperte Lote Gediņa Foto: Publicitātes foto
Komentāri (128)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu