Nikola Šerzingere: «Es ienīdu sevi!»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«The Pussycat Dolls» līdere Nikola Šerzingere atklāj, ka cīnījusies ar bulīmiju grupas pastāvēšanas laikā.

Nikola ir viena no izskatīgākajām dziedātājām pasaulē, tomēr ir bijis laiks, kad viņa nejutās pārliecināta par sevi. 34 gadus vecā māksliniece laikā, kad darbojusies grupā «The Pussycat Dolls», cietusi no bulīmijas.

Raidījumā «Behind the music» mūzikas zvaigzne atzina, ka tas viņai bija grūts laiks. «Es ienīdu sevi. Es biju vientuļa un apjukusi. Es dziedāju grupā, taču nekad nebiju jutusies tik vientuļa.» Nikola atklāja, ka vairākus gadus cietusi no ēšanas traucējumiem, kā arī darījusi sev pāri.

Foto: Reuters/Scanpix

«Katru reizi, kad man bija brīvs brīdis un es paliku viena, es centos nodarīt sev pāri. Man bija rētas uz rokām, es tās centos noslēpt. Es domāju, ka grupas meitenes pamanīja, ka kaut kas nav kārtībā. Tas ir apkaunojoši. Es nekad neesmu par to runājusi. Kā jau teicu, es negribu tēlot upuri un nekad neesmu gribējusi, lai mana ģimene dzird tādas lietas par mani, jo tas salauztu viņu sirdis,» stāsta Šerzingere.

«Man šķiet, ka tā bija mana atkarība. Es nekad neesmu lietojusi narkotikas, bet man bija cita atkarība - bulīmija. Par atkarību kļuva arī tas, ka es darīju sev pāri,» intervijā atklāja dziedātāja. «Dailymail» vēsta, ka viņa bija ļoti uztraukusies, jo pirmo reizi stāstīja par savu pagātni.

Šerzingere pameta grupu «The Pussycat Dolls» 2010. gadā un sāka veiksmīgu solokarjeru. Dziedātāja apgalvo, ka mūzika ir tā, kas viņu izglāba: «Tā ir vienīgā lieta, kurai es varu uzticēties.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu