Miljardieris Doroņins pamet Kempbelu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai gan sen jau vajadzēja skanēt krievu miljardiera Vladislava Doroņina un supermodeles Naomi Kempbelas kāzu zvaniem, kādai krievu izcelsmes modelei beidzot izdevies izjaukt šo ieceri pavisam. Naomi tā arī neuzvilks balto sapņu kleitu...

Kāzām vajadzēja notikt jau pirms laba laika - 2009. gadā, taču toreiz šo skaisto ieceri īstenot patraucēja Doroņina iepriekšējā sieva, kura pēc 24 ilgiem kopdzīves gadiem nedeva šķiršanos. Toreiz oligarhs apsolījis Naomi apprecēties, tiklīdz būs saņēmis šķiršanās apstiprinājumu no sievas. Laiks gāja, taču kāzas nenotika...

Supermodeli Naomi Kempelu sabiedrībā jau sāk dēvēt par «mūžīgo līgavu»

Paklīda baumas, ka starp miljardieri un supermodeli Keitu Mosu ir sācies romāns, taču drīz vien pati Mosa šīs runas klīdināja ar paziņojumu par abu draudzību un neko vairāk.

Taču tagad tabloīdi ir uzgājuši informāciju, ka Doroņins Kempbelu ir

pametis kādas krievu izcelsmes modeles dēļ - izdevums «StarHit» pat prognozē šī pāra kāzas drīzumā.

Tikmēr Doroņina sieva, ar kuru Vladislavam tā arī nav izdevies oficiāli izšķirties, par šo šķiršanos apmierināti berzē rokas, jo tieši Kempbelu Jekaterina uzskatīja par traucēkli salabšanai ar vīru.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu