Šerila Krova lauku mājas pārdod par 16 miljoniem dolāru (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no TMZ

Viss, ko Šerila Krova šobrīd vēlas, ir pārdot savu īpašumu par 16 miljoniem dolāru, vēsta ziņu portāls «Tmz»!

Aktrise un dziedātāja Šerila Krova pārdod savu lauku īpašumu Holivudā par 16 miljoniem dolāru, bet sālītajai cenai ir arī gaišā puse – īpašums sastāv nevis no vienas, bet veselām trīs mājām! Tā ir 11 akrus liela, nožogota teritorija, kas tiek tirgota par 15 950 000 dolāru. Īpašumā ir milzīgs baseins, kempinga laukums, pārgājienu takas, nu un arī trīs lielas mājas.

Pirmajā (galvenā no celtņu trio) mājā ir 4 guļamistabas, 3,5 vannas istabas, spāņu stila arhitektūra, bibliotēka, vīna pagrabs un šefpavāra virtuve. Tikmēr otrajā ēkā atrodas 3 guļamistabas, 3 vannas istabas un no ēkas paveras lieliski panorāmas skati uz Holivudu. Savukārt trešā celtne veidota 1895. gada stilā, un tajā ir 2 guļamistabas, kā arī 2 vannas istabas.

Tātad kopumā Šerilai tikai laukos vien ir īpašums ar 9 guļamistabām un 8,5 vannas istabām, kā arī milzīgu zemes teritoriju, kempingiem un 3 mājām.

Pieticīgais Šerilas Krovas īpašuma baseins
Pieticīgais Šerilas Krovas īpašuma baseins Foto: Ekrānuzņēmums no TMZ
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu