Kā TV šovs mainījis māsu Vīgupu dzīvi (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT sirsnīgā šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieces, atraktīvās Vīgupu ģimenes māsas - Kitiju Vīgupu un Aiju Dūmiņu zina teju vai katrs baušķenieks. Aija ir sākumskolas skolotāja, bet Kitija vada deju studiju «Lēra». Dalība šovā māsu ikdienu padarījusi azartiskāku.

Dziedošās māsas Vīgupas ir pārsteigtas par ažiotāžu, kas sacelta ap viņu darinātajiem skatuves tērpiem, kuros māsas debitēja TV šovā «Dziedošās ģimenes». «Mēs jau neko tādu īpašu nedarījām, bet esam izraisījušas lielu interesi par sevi un skatuves tērpiem. Šovā gājām pieteikties ar citu mērķi, darījām to sevis dēļ, nemaz nedomājot, ka tie tērpi sacels tādu ažiotāžu,» atklāj Aija. Izrādās, ka māsu skatuves tērpi pirmajam šova raidījuma, tapuši vienas nakts laikā. Galvenā tērpu autore ir Aija, kura māsas vadītās deju studijas dalībniekiem izveidojusi veselu tērpu kolekciju, bet tagad, kad māsām savi talanti jārāda simtiem skatītāju priekšā, tērpu darināšanas prasmes apgūst arī Kitija.

Māsas ikdienā ir noslogotas ar saviem darba pienākumiem. Aija ir Bauskas sākumskolas skolotāja, turklāt savā ģimenē ar vīru Jāni audzina trīs bērnus, bet Kitija vada savu deju studiju, kurā dejošanas prasmes apgūst bērni, sākot no trīs gadu vecuma līdz pat sirmām dāmām. Vecākajām kundzītēm ir pāri par 50, un viņas dejo, lai uzturētu sevi lieliskā formā.

«Es apbrīnoju visas šovā iesaistītās ģimenes, kuras nedēļas laikā rada priekšnesumu. Tas nav tik viegli, jo ir arī jāveic savi ikdienas pienākumi. Arī mūs pārņem stress, domājot par priekšnesumiem,» teic Kitija.

«Jebkurā gadījumā mēs gribam sevi uz skatuves parādīt mazliet savādāk nekā ikdienā. Skatuve mums ir svēta vieta. Ir jādod enerģijas dzirkstele, lai uz tevi skatītos. Protams, nebūsim jau mīļas visiem skatītājiem, bet mūsu mīlestība ir pāri visam un to ikviens var redzēt un sajust: «Hei, pasmaidiet, pasaule!»» - savu attieksmi pret šovu pauž māsas, kuru ikdienai šovs piešķīris milzīgu adrenalīna devu.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu