Kultūras ministre darba laikā apmeklē skaistumkopšanas salonu (166)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dzīvesstila portāls «Sejas» piektdienas pusdienlaikā tirdzniecības centrā «Olimpija» sastapa kultūras ministri Žanetu Jaunzemi-Grendi. Pašā karstākajā darba dienas laikā kultūras ministre devās uz skaistumkopšanas salonu «HairRiga», kur veica dažādas skaistumkopšanas procedūras, salonā pavadot vairākas stundas.

Skaistumkopšanas salonā «HairRiga» savu vizuālo tēlu uzlabot iecienījuši vairāki Latvijā ietekmīgi ļaudis. Par to liecina uzņēmuma mājas lapa hairriga.com, kurā ir slavenību sadaļa, kas liecina, ka šajā salonā skaistumkopšanas procedūras veic izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, Latvijas Biznesa bankas valdes priekšsēdētājs Inesis Feiferis, basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, diriģents un TV seja Ints Teterovskis, uzņēmējs Māris Gailis un citi.

Lūk, par kādām cenām savu skaistumu uzfrišina kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende
Lūk, par kādām cenām savu skaistumu uzfrišina kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende Foto: Sejas.lv

Starp salona «HairRiga» ietekmīgajiem apmeklētājiem ir arī kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende. Tērpusies neuzkrītošā apģērbā, piektdienas pusdienlaikā, kad pilnā sparā rit pēdējā darba diena, kultūras ministre tirdzniecības centrā «Olimpija» apmeklēja skaistumkopšanas salonu «HairRiga». Dzīvesstila portāls «Sejas» novēroja, ka ministre salonā uzkavējās vairākas stundas, kur veica dažādas skaistumkopšanas procedūras. Zīmīgi, ka cenas par procedūrām šajā salonā ir pieejamas jebkuram maciņa biezumam.

Kultūras ministre pie skaistumkopšanas salona «HairRiga» administratores norēķinās par veiktajām procedūrām
Kultūras ministre pie skaistumkopšanas salona «HairRiga» administratores norēķinās par veiktajām procedūrām Foto: Sejas.lv
Tik vienkāršu un neuzkrītošu apģērbu bija izvēlējusies kultūras ministre, apmeklējot skaistumkopšanas salonu
Tik vienkāršu un neuzkrītošu apģērbu bija izvēlējusies kultūras ministre, apmeklējot skaistumkopšanas salonu Foto: Sejas.lv
Komentāri (166)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu