Zlidnis un Liepniece kļuvuši par meitiņas vecākiem (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/sejas.lv

Gupas «Gain Fast» solists un TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītājs Kaspars Zlidnis (29) un viņa dzīvesbiedre modes māksliniece Diāna Liepniece (32) sagaidījuši pasaulē nākam savu meitiņu. Mazulīte piedzima pāris dienas pēc tēta dzimšanas dienas, tādēļ Kaspars atklāj, ka meitiņa ir skaistākā dāvana aizvadītajos šūpļa svētkos.

Diānas un Kaspara meitiņa, kurai vecāki devuši vārdu Luīze, pasaulē nāca 18. septembra agrā rīta stundā Rīgas Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā. Meitiņa piedzimstot bijusi 3900 gramu smaga un 54 cm gara. Arī Kaspars bijis klāt meitiņas dzimšanas brīdī, un arī tagad sakārtojis savu darba dienu, lai būtu mājās un palīdzētu mīļotajai sievietei Diānai auklēt meitiņu. «Esmu saplānojis savu laiku, lai pēc iespējas vairāk laika varu pavadīt ar ģimeni un būt mājās. Piemēram, tagad pat ar Diānu braucam reģistrēt meitiņu,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» prieku neslēpj laimīgais tētis.

Lai arī jaunajam tētim noderīgus padomus sniedzis skatuves kolēģis Andris Kivičs, kurš arī nesen kļuva par meitiņas tēti, Kaspars atklāj, ka pats vēlas visu izdzīvot un pārdzīvot. Viņš priecājas, ka veiksmīgi noritējusi meitiņas pirmā vannošana. «Tas bija tik pozitīvs pārdzīvojums. Bija svarīgi visu sagatavot tā, lai pirmā vannošanas reize meitiņai ir patīkama. Ietinām mazo paladziņā un sagatavojām ūdeni istabas temperatūrā. Pirmā vannošanas reize mums forša sanāca, mazulīte pat neieraudājās,» par jaunajiem pienākumiem priecājas Kaspars.

Tagad Diāna un Kaspars gatavojas veikt senlatviešu saru dzīšanas rituālu jaundzimušajam. «To bērniņam varot veikt līdz pat pirmajam dzīves gadiņam. Rituāls var notikt gan siltā vannas istabā, gan pirtī. Bērniņa muguriņu un pleciņus ierīvē ar māmiņas pieniņu, kā rezultātā uz bērna ķermenīša parādās tādi kā sari. Kad tie noiet, bērniņam pa naktīm ir saldāks miedziņš. Protams, nekad neko tādu neesam veikuši, bet esam gatavi šim mistiskajam brīdim, kurā var piedalīties visa ģimene,» atklāj mūziķis.

Par mazo māsiņu priecīga esot arī Diānas meitiņa Hēra (6), kas dzimusi attiecībās ar politehnologu Jurģi Liepnieku.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu