Kādas meitenes patīk Mārtiņam Ruskim un Kristapam Pujātam (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jauni, talantīgi un izskatīgi – TV šova «Okartes skatuve» dalībnieki Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts grandiozajā «Studentu paradīzes» ballītē, kas notika «Arēnā Rīga», vairākiem tūkstošiem jauniešu atklāja, ka abi ir no attiecībām brīvi džeki.

Nupat aizvadītais jauniešu pasākums «Studentu paradīze» bija ievērojama nakts ne tikai 11 tūkstošiem apmeklētāju, bet arī Kristapam Pujātam un Mārtiņam Ruskim, jo jaunieši pirmo reizi kāpa uz lielās skatuves «Arēnā Rīga». Mārtiņš ir arī mūzikas autors šā gada studentu pasākuma himnai.

Lai noskaidrotu dziedātāju Mārtiņa Ruska un Kristapa Pujāta sirdslietas - viņi tik vaļsirdīgi vairākiem tūkstošiem jauniešu atzinās, ka ir brīvi no attiecībām, dzīvesstila portāls «Sejas» devās uz ballītes aizkulisēm, kur abi puiši pastāstīja par mīlas vēstulēm, meitenēm un vērtībām.

Kristaps Pujāts un Mārtiņš Ruskis pēc iegūtās atpazīstamības šovā «Okartes skatuve» ik dienas saņem vēstules no atbalstītājiem, tostarp arī meitenēm, kuras nekautrējas paust savas simpātijas. Mārtiņš skaidro, ka tagad vēstuļu sūtīšanas aktivitāte ir pierimusi, bet uzreiz pēc šova katru dienu tika saņemti vēstījumi, kuros bieži vien tika teikts «es tevi mīlu». Tomēr puišus nekas nav ļoti pārsteidzis – lielākā daļa saņemto ziņu ir vienveidīgas. Viņi joko un smej: «Diemžēl pagaidām vēl nav mesti krūšturi uz skatuves, bet mēs ceram, ka drīz tā būs!» Mārtiņš atminas dažus atgadījumus, kad meitenes pēc koncerta nāk ar lūgumu sniegt autogrāfu uz krūtīm, tikmēr Pujāts par šādu autogrāfu sniegšanas veidu pauž atzinību un priecājas, ka bieži vien nav papīra lapiņas, uz kuras parakstīties.

Abi puiši šobrīd aktīvi pilnveido un attīsta sevi profesionālajā jomā, tādēļ attiecības nemeklē, bet atzīst, ka jaunas iepazīšanās vienmēr ir patīkamas. Mārtiņš skaidro, ka šobrīd ir ļoti daudz darāmā: «Vienmēr ir tā, ka vairāk laika sanāk veltīt vai nu darbam, vai attiecībām, un tad vienam no tiem ir jācieš.» Jaunieši atzinās, ka šobrīd nopietnām attiecībām nav laika.

TV šova "Okartes skatuve" uzvarētājs Mārtiņš Ruskis
TV šova "Okartes skatuve" uzvarētājs Mārtiņš Ruskis Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kristaps tic mīlestībai no pirmā acu skatiena un skaidro, ka nevar paredzēt dzīves notikumus - pastāv iespēja, ka jebkurā mirklī pretim var nākt meitene un varbūt tieši tā būtu īstā. Mārtiņš sev blakus spēj iztēloties cilvēku, kurš neapspiestu viņu pašu: «Pati svarīgākā īpašība, ko es gaidu no meitenes, - lai viņa mani atbalstītu, netraucētu man attīstīties un darboties. Es nekad nemēģinu apspiest citus cilvēkus, un tādai būtu jābūt arī viņai.» Tāpat viņš nenoliedz, ka ļoti svarīgs ir arī cilvēka ārējais izskats. Viņaprāt, sakopta āriene liecina par to, ka arī iekšēji cilvēks ir kopts un sakārtots. «Protams, ir arī svarīgi, lai nav tikai bilde, bet ir arī skaņa. Lai var aprunāties un kopā ir interesanti,» teic Ruskis.

Tikmēr Kristapam ir vienalga, vai meitene ir īsa, gara, resna vai tieva: «Pirmais iespaids rodas no vizuālā tēla – simpātiska vai ne. Tomēr man nav nekādu rāmju šajā ziņā, lai es varētu nosaukt konkrētas lietas, kādas man meitenēs patīk. Pats galvenais, kas cilvēkam iekšā. Tā iekšējā pasaule tomēr ir daudz svarīgāka.» Pujāts vēlētos, lai viņa meitenei ir mērķi un vēlme kaut ko darīt. Tāpat viņš novērtē patiesumu, sirsnību un to, vai viņa ir interesanta. Alkatība, iedomība un divkosība ir lietas, kurām Kristapa draudzenei nevajadzētu būt.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu