TV raidījumā «Gandrīz ideālas vakariņas» Sarmīte Prule nedēļas garumā ciemojas pie citiem TV šovu uzvarētājiem – mūziķa Ata Auzāna, fitnesa eksperta Māra Šveiduka, dejotājas Violas Abramovas-Mailītes un grupas «Jātnieki» dalībnieces Anetes Volmanes. Ar ēst gatavošanu Sarmīte ir uz «tu», jo pirms debijas resnīšu šovā «Dejo nost» viņa strādāja par pavāri. Nu ēst gatavošana Sarmītei ir hobijs, jo laiku pa laikam viņa savu mīļoto vīru un radiniekus iepriecina ar dažādiem kulinārijas brīnumiem. «Piedaloties «Gandrīz ideālajās vakariņās», man bija svarīgi, lai viesiem ir garšīgi un lai galds ir skaisti uzklāts,» viņa piebilst. Taču Sarmīte sevi nebeidz kritizēt un norāda, ka varēja vēl labāk uzklāt galdu. «Man bija sarežģīta ēdienkarte. Gatavoju dārzeņu salātus ar kūpinātās vistas majonēzi kārtainās mīklas kvadrātiņos, laša burgeru ar ciedru riekstiem, kas aptīts ar lasi, bet desertā gatavoju šokolādes un apelsīnu parfē ar šokolādes izvirtībām,» viņa uzskaita savas pavārmeistares prasmes. Turklāt «Rimi» pēc raidījuma tik ļoti iepatikās mana ēdienkarte, ka viņi gatavi to publicēt,» stāsta Sarmīte.
Raidījumā obligāts priekšnosacījums ir izklaides programma viesiem. Sarmīte šoreiz bija parūpējusies par īpaši pikantu pārsteigumu. «Tā kā mana dzīve tagad ir tikai dejas, tad viesiem abas ar Jekaterinu (deju studijas «Leona» īpašnieci) nodejojām pikantu, jestru un uzmundrinošu deju. Protams, liku arī viesiem izkustēties. Šis bija jau otrs raidījums, kurā dejojām, jo arī pie Violas bija sporta dejas, bet manas izklaides bija dinamiskas un enerģiskas šova dejas,» stāsta Sarmīte.