Kāpēc topošās zvaigznes izvēlas pieaudzēt matus? (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Sabiedrībā pazīstami ļaudis joprojām iecienījuši savu izskatu uzfrišināt, pieaudzējot matus. Reizēm spilgtās personības pielāgojas skatuves tēlam, reizēm, apnikuma vadītas, vēlās pārmaiņas savā ārienē.

Mūsdienās skaistumkopšanas piedāvājumu klāsts ir ļoti bagātīgs – pieejams tūkstošiem dažāda veida procedūru, ar kuru palīdzību ir iespējams vizuāli mainīties pat līdz nepazīšanai. Tostarp atrodama arī mākslīgo matu pieaudzēšana.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jautā spilgtām topošajām šovbiznesa zvaigznēm par imidža maiņu, matu pieaudzēšanu un sajūtām pēc padarītā.

Lūk, Antra Stafecka ar īsiem matiem un pēc pārvērtībām viņa lepojas ar garām, ogļu melnām matu cirtām
Lūk, Antra Stafecka ar īsiem matiem un pēc pārvērtībām viņa lepojas ar garām, ogļu melnām matu cirtām Foto: Sejas.lv

Garāku matu valdzinājumam pagājušajā nedēļā ļāvusies arī bijusī šova «Okartes skatuve» dalībniece Antra Stafecka. Jaunā dziedātāja saglabāja sev tik ļoti tīkamo melno matu krāsas toni un pēc padarītā teic: «Ar iznākumu esmu ļoti apmierināta. Vēl tagad skatos spogulī un priecājos!» Stafecka TV šovā bija visīsāko matu īpašniece, un šobrīd viņas atbalstītāji mēļo, ka jaunā frizūra dziedātāju ir padarījusi sievišķīgāku. «Kāpēc gan nepamēģināt kaut ko jaunu!? Tas padara manu ikdienu tikai interesantāku,» savu lēmumu skaidro Antra.

Agrāk ar gariem, spilgti sarkaniem matiem tika asociēta tikai viena skatuves māksliniece – Samanta Tīna. Taču šīs vasaras beigās sarkanmašu pulkam pievienojās arī bijusī šova «Okartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu.

Samanta Tīna jau vairāk kā gadu lepojas ar koši sarkanām matu cirtām
Samanta Tīna jau vairāk kā gadu lepojas ar koši sarkanām matu cirtām Foto: Sejas.lv

Samantai Tīnai ir pieaudzēti mati jau vairāk nekā gadu, un viņa jūtas ļoti apmierināta ar šādām pārvērtībām: «Es nevaru spriest, vai tas tagad ir modē, jo nesekoju līdzi modes tendencēm, bet man patīk mani mati un tie piederas pie mana skatuves tēla.» Tīna uzskata, ka matu pieaudzēšana nav neveselīga, ja lieto pareizās procedūras. «Agrāk bija tikai kapsulas, ar kurām tiek piestiprināti mākslīgie mati, bet tad nāca jauninājums – plāksnītes. Kapsulas, manuprāt, ir neveselīgas, jo pielikšanā tiek izmantots liels karstums, savukārt plāksnes ir pilnīgi nekaitīgas matiem. Tās ir kā plāksteris,» teic Samanta. Viņa uzsver, ka liela nozīme ir arī mākslīgo matu kvalitātei.

Lingita Lina Bopulu apmierināta ar rezultātu. Pieaudzētie mati jauno mākslinieci dara sievišķīgāku
Lingita Lina Bopulu apmierināta ar rezultātu. Pieaudzētie mati jauno mākslinieci dara sievišķīgāku Foto: Sejas.lv

Savukārt Lingita Lina Bopulu savu izvēli pamato nevis ar skatuves tēla veidošanu, bet ar matu kopšanas atvieglošanu. «Es jau sen gribēju kaut ko izdarīt ar matiem, jo Latvijā nav speciālo līdzekļu priekš afrikāņu matu struktūras, tāpēc man bija grūti kopt savus dabīgos matus,» stāsta Lingita. Dziedātājai ar pieaudzētajiem matiem sākumā nav bijis viegli, jo nebija pieredzes to kopšanā, taču šobrīd viņa jau pieradusi un apmierināta ar iegūto rezultātu.

Jaunā dziedātāja Sabīne Berezina, kura šobrīd ir sākusi veiksmīgu sadarbību ar mūzikas producentu un dziesmu izpildītāju Rassel, nesen nomainīja brūno matu toni uz koši rudu. Arī Sabīne TV šova laikā lepojās ar pieaudzētiem matiem.

Pēc dalības TV šovā Sandija Vīgante, kura pati matus bija pieaudzējusi, lai tie būtu apjomīgāki, sāka darbu frizētavā. Viņa kādu laiku strādāja par frizieri, pieaudzējot skaistas matu cirtas daudzām jaunietēm.

Sandija Vīgante ne tikai pati pieaudzējusi matus, bet arī citām jaunietēm veikusi matu pieaudzēšanu
Sandija Vīgante ne tikai pati pieaudzējusi matus, bet arī citām jaunietēm veikusi matu pieaudzēšanu Foto: Sejas.lv

Skat! Ne tikai Latvijas sabiedrības jaunās dāmas izvēlas izcelt un padarīt krāšņāku savu ārieni ar mākslīgu matu pielikšanu, bet arī ekstravagantais mākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis. Viņš līdz ar rudens mēnešu sākumu savai ārienei pievienojis «odziņu» ar interesantiem un gariem drediem.

Arī Kašers ļāvies imidža pārvērtībām un savu vizuālo tēlu paspilgtinājis ar drediem
Arī Kašers ļāvies imidža pārvērtībām un savu vizuālo tēlu paspilgtinājis ar drediem Foto: Sejas.lv
Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu