Ieva Līpiņa pēc šķiršanās no vīra atkal iemīlējusies (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Modeļu aģentūras «Vacatio» vadītāja Ieva Līpiņa (38) pēc šķiršanās no vīra Zigmunda Līpiņa (42) izveidojusi jaunas attiecības. Viņas jaunais draugs ir uzņēmējs Aigars Zaļūksnis. Taču arī ar bijušo vīru, ar kuru Ieva joprojām vada modeļu aģentūru, viņai saglabājušās draudzīgas attiecības.

Lai arī sākotnēji modeļu aģentūras «Vacatio» īpašnieki Ieva un Zigmunds Līpiņi centās glābt savu 13 gadus ilgo laulību, kurā dzimuši trīs bērni – Rebeka Anna (13), Dāgs Dāvis (10) un Katrīna Marta (9), krīzi abu attiecībās neizdevās novērst un pāris nolēma šķirties. Bizness bijušajam laulātajam pārim joprojām ir kopīgs, turklāt katrs attīsta savu nozari. Zigmunds sadarbojas ar ārzemju modeļu aģentūrām, bet Ieva vada modeļu skolu.

Modeļu aģentūras "Vacatio" vadītāja Ieva Līpiņa burtiski staro sava jaunā drauga, uzņēmēja Aigara Zaļūkšņa sabiedrībā
Modeļu aģentūras "Vacatio" vadītāja Ieva Līpiņa burtiski staro sava jaunā drauga, uzņēmēja Aigara Zaļūkšņa sabiedrībā Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ieva neslēpj, ka viņai izveidojušās jaunas attiecības. «Nu jau labu laiku esmu kopā ar uzņēmēju Aigaru Zaļūksni,» viņa atklāj.

Ieva un Aigars jau vairākkārt kopīgi igājuši sabiedrībā. Viņi bija ieradušies arī uz veikala «H&M» atklāšanas VIP ballīti.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu