Binnija vienmēr bijusi romantiska mīlētāja (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

LNT šīs sezonas jaunāko attiecību sarunu šovu «Precamies!?!» vadīs trīs ekspertes, viena no tām - skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašniece Binnija Ārberga. Viņa sarunu šovā iestāsies par mīlestību, bez kuras arī pati nekad nav varējusi izveidot attiecības. «Ja mīlestības nav, tad arī nav ko precēties,» dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj Binnija.

Lai arī Binnija kā raidījuma vadītāja debitē pirmo reizi, viņa jau vairākas reizes piedalījusies dažādos TV projektos – devusies kameru pavadībā ceļojumā uz Indiju, gatavojusi «Gandrīz ideālas vakariņas» un joņojusi ar auto «Iedod izbraukt!». Tādēļ lampu drudzis pievilcīgajai blondīnei iet secen. Binnija sarunu šovā attiecību tēmas risinās ar kolēģēm astroloģi Māru Ošuroku un TV speciālisti Loti Gediņu.

Ska, kāds tetovējums rotā Binnijas roku!
Ska, kāds tetovējums rotā Binnijas roku! Foto: Santa Sergejeva/Sejas

«Sarunu šova viesi ir dzīvi, elpojoši cilvēki ar saviem ārprātīgajiem dzīves stāstiem. Uz šo sarunu cilvēki tāpat vien nenāk, lai pagozētos TV ekrānā. Viņi nāk vai nu atvieglot savu dvēseli, vai iepazīties. Ir sievietes, kuras šķīrušās, jo vīri ir pacēluši pret viņām roku. Šie vīrieši bijuši atkarīgi no alkohola, narkotikām vai azartspēlēm, un sievas no viņiem nav gājušas prom vien tādēļ, ka ģimenē aug bērni. Taču kaut kādā brīdī viņas ir saņēmušās un veco dzīvi nogriezušas kā ar nazi, un tagad viņas ir gatavas sākt jaunu dzīvi. Tieši tas pats ir arī ar vīriešiem. Ir dalībnieki, kuri pēc raidījuma ieraksta burtiski atplaukst, jo izstāstījuši kādam savu stāstu. Mums tikai šķiet, ka iepazīties ar vīrieti ir ļoti vienkārši, bet sievietēm, kas dzīvo ārpus Rīgas, mazos ciematiņos, ir tikai, iespējams, kādi pieci brūtgāni atbilstošā vecumā,» stāsta Binnija.

LNT attiecību sarunu šova "Precamies!?!" vadītājas - (no kreisās) astroloģe Māra Ošuroka, uzņēmēja Binnija Ārberga un TV speciāliste Lote Gediņa
LNT attiecību sarunu šova "Precamies!?!" vadītājas - (no kreisās) astroloģe Māra Ošuroka, uzņēmēja Binnija Ārberga un TV speciāliste Lote Gediņa Foto: Publicitātes foto

Sarunu šovā Binniju iepazīsim kā romantisku mīlētāju. «Es uzskatu, ja pāra starpā nav nekādas mīlestības, tad nav nekādu lipekļu. Ja mana kolēģe Lote saka, ka sekss, nauda un labklājība ir ģimenē vissvarīgākais, un Māra attiecības tulko no astroloģes skatpunkta, tad es uzskatu, ka bez mīlestības jau nav nekā. Mēģinu cilvēkiem iestāstīt, ka vispirms ir jāiemīlas un tikai tad var precēties,» nosaka pievilcīgā uzņēmēja.

Binnija atklāj, ka piekritusi piedalīties jaunajā sarunu šovā, jo viņai patīk ik pa laikam pieņemt jaunus izaicinājumus. «Skaistumkopšana ir mans bizness un mana sirdslieta. Taču dzīve bez izaicinājumiem ir garlaicīga,» prāto Binnija.

Skaistumkopšanas salona "BB Binnija" īpašniece Binnija Ārberga būs romantiska TV seja
Skaistumkopšanas salona "BB Binnija" īpašniece Binnija Ārberga būs romantiska TV seja Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu