Skat, kā Jana Duļevska uzcirtusies uz «H&M» VIP ballīti (81)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Humoriste, TV šovu vadītāja, divu dēlu māmiņa un hokejista Rodrigo Laviņa dzīvesbiedre Jana Duļevska uz veikala «H&M» atklāšanas ballīti bija ieradusies sentimentālu jūtu vadīta, jo kā nekā 16 gadu vecumā viņa pirmo reizi devās kopā ar draudzeni uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu šopingā un pirmos stilīgos tērpus un aksesuārus iegādājās tieši šā zīmola veikalā.

Uz veikala «H&M» atklāšanas un iepirkšanās ballīti humoriste Jana Duļevska ieradās kopā ar Dagmāru Leganti. Abas draudzenes bija gaumīgi saposušās, izvēloties tērpus no «H&M» sortimenta, ko var iegādāties jaunatvērtajā veikalā. Pēc otrā dēliņa dzimšanas Jana kļuvusi vēl sievišķīgāka. Taču viņa taisnojas, ka nav liela modes dāma un nepārzina smalkas nianses. «Taču vienu gan zinu, ka tas, kas man mugurā, šobrīd ir aktuāli,» viņa nosaka.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jana Duļevska pastāstīja, ka par zīmola «H&M» apģērbu iegādi viņai ir īpašas atmiņas. «Kad man bija 16 gadi, kopā ar draudzeni devāmies ārzemju ceļojumā. Tolaik Latvija jau bija atguvusi savu neatkarību. Ar «Tallink» kuģi braucām uz Stokholmu iepirkties. Protams, iepirkāmies tieši «H&M» veikalā, un tolaik biju lepna, ka savos pusaudža gados, kad man tās naudiņas tik daudz nebija, varēju iegādāties gaumīgas lietas,» atminas Jana.

Jau vēlāk, kad Jana iepazinās ar savu nākamo vīru, hokejistu Rodrigo Laviņu un pavadīja viņu uz hokeja spēlēm Somijā un Vācijā, viņa izmantoja arī iespēju iepirkties šajās valstīs un atkal devās uz iecienītajiem «H&M» veikaliem. «Arī tagad šad tad kaut ko iegādājos šā zīmola veikalā,» nosaka humoriste.

Šobrīd humoriste pilnu darba dienu ir māmiņa saviem dēliem - Martinam Rodrigo un Niklāvam. Jana ar bērniem dzīvo Jūrmalā, bet Rodrigo spēlē hokeja klubā «Liepājas metalurgs». Uz Liepāju gan Jana neplāno pārcelties, jo vecākajam dēlēnam ir skola un hokejs. «Pie vīra uz Liepāju būs jābrauc kā uz ārzemēm. Šobrīd esmu atteikusies no vairākiem labiem darba piedāvājumiem, bet nu neko darīt, jo jaunākajam dēliņam ir tikai gadiņš un divi mēneši. Kad vīrs bija mājās, viņš bija ļoti labs palīgs, bet tagad jātiek pašai ar visu galā,» nosaka Jana.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu