«Pet Shop Boys» atrod mūzu Losandželosā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāku «Grammy» nominanti un mūzikas balvu ieguvēji, elektroniskās/pop mūzikas duets no Anglijas «Pet Shop Boys» 5.septembrī izdevniecības «Parlophone» apgādā laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu, ziņo ārvalstu prese.

Ieraksts ar nosaukumu «Elysium» seko 2009.gada albumam «Yes» un 2006.gada «Fundamental», kā arī šā gada sākumā izdotajai b-pušu izlasei «Format».

Kā pirmais singls no jaunā albuma 6.augustā izdots skaņdarbs «Winner» (skat. video).

Albumu producējuši paši zēnu disko karaļi - «Pet Shop Boys» ilggadējie nemainīgie dalībnieki Nīls Tenants (Neil Tennant) un Kriss Lovs (Chris Lowe), kā arī Endrjū Dovsons (Andrew Dawson), kas strādājis ar reperi Kanji Vestu (Kanye West).

Dziesmas ierakstītas Losandželosā.

«Viņi [Nīls Tenants un Kriss Lovs] ne reizi nebija ierakstījušies Losandželosā,» komentē Dovsons. «Viņi vēlējās sajust pilsētas grūvu, noskaņu, uzspēlēt ar vietējiem mūziķiem.»

«Pateicoties Endrjū un Losandželosai

esam ierakstījuši svaigi skanošu plati,»

rezumē grupas solists Tenants.

Elysium
Elysium Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka vīri Rīgā uzstājušies divreiz - 2000. un 2007. gadā, sniedzot lieliskas popmūzikas koncerta paraugstundas.

«Pet Shop Boys»
«Pet Shop Boys» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu