Slavenības izklaidējas modes vakarā (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Modes zīmola «Monton» pašmāju uzņēmums «Baltika Latvija» sirsnīgā gaisotnē nosvinējis 10 gadu darbību Latvijā. Pasākumu apmeklēja daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp arī modes dizaineri Dāvids un Elita Patmalniece, aktrise Zane Daudziņa un dziedātāja Lingita Lina Bopulu. Savukārt modes vakara vadību uzņēmās seriāla «UgunsGrēks» aktieris Egils Melbārdis.

Kopš 2002. gada Latvijā pircējiem tiek piedāvāti četri pasaulē pazīstami modes preču un apģērbu zīmoli – «Baltman», «Monton», «Mosaic» un «Ivo Nikkolo». Pasākuma laikā bija iespējams vērot modes skati, kurā tika demonstrētas populāro zīmolu rudens un ziemas apģērbu kolekcijas, kā arī baudīt mākslinieciskus priekšnesumus un vīnu. Apmeklētāju lielu atzinību izpelnījās baletdejotāju uzstāšanās.

Modes vakaru apmeklēja aktrise Zane Daudziņa (no kreisās) un modes māksliniece Elita Patmalniece
Modes vakaru apmeklēja aktrise Zane Daudziņa (no kreisās) un modes māksliniece Elita Patmalniece Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vissenāko «Baltika Latvija» vīriešu apģērbu zīmolu «Baltman» izvēlas arī hokejisti Rodrigo Laviņš un Ģirts Ankipāns. Sportisti atzina, ka ne pārāk bieži sanāk uzvilkt izsmalcinātos uzvalkus, jo tā neesot viņu forma. Savukārt Rodrigo teic, ka nav svarīgi, vai uzvalkā ir ērti, jo pats galvenais taču esot, lai labi izskatās. Nevar noliegt, ka sportisti tiešām izcēlās ar vīrišķīgu un izsmalcinātu izskatu. Abi pieredzējušie hokejisti nesen nosūtīti spēlēt «Liepājas Metalurgs» sastāvā.

Modes pasākumā apģērbu tumšos rudens toņos bija izvēlējusies arī seriāla «UgunsGrēks» Helēnas lomas atveidotāja Zane Daudziņa. Tāpat arī dizainere Elita Patmalniece, kuras apģērbā gaišums mirdzēja tikai no koši baltā zieda pie matu stīpiņas. Tikmēr bijusī šova «Okartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu ieradās koši zaļā kleitā, izceļot sarkano matu krāsu. Dzīvesstila portālam «Sejas» Lingita atklāja, ka visvairāk esot iepatikušies zīmolu «Monton» un «Mosaic» apģērbi, savukārt baleta priekšnesums sniedzis īpašu gandarījumu, jo arī ikdienā jaunā dziedātāja bieži apmeklējot mākslinieciskās dejas izrādes. Lingita atzīstas, ka pirmo reizi ieradusies uz modes pasākumu, kā apmeklētāja: «Es parasti esmu modele modes skatēs.»

Elegantā uzvalkā tērpies hokejists Rodrigo Laviņš
Elegantā uzvalkā tērpies hokejists Rodrigo Laviņš Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pasākums noslēdzās, baudot gardu jubilejas kūku un cienājoties ar uzkodām.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu