Kolins Farels meklē mīlu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Esi brīva meitene? Kolins Farels tev šķiet seksīgs? Ej un savaldzini viņu! Tā varētu skanēt reklāma, kurā visām interesentēm piedāvātu iekarot seksīgā īru izcelsmes aktiera Kolina Farela sirdi!

Īru aktieris Kolins Farels nopietni pieķēries savas dzīves sakārtošanai - viņš pateicis stingru nē ne vien viskijam un kokaīnam, bet nu jau arī aizrāvies ar jogu. Te arī nākamais solis -

Farels publiski paziņo, ka viņa sirds un gulta ir tukša, - aicinot brīvās sievietes viņu iekarot!

Lai gan, domājams, katra piektā sieviete Farelu uzskata par ļoti simpātisku un nedomājot ļautos romānam ar viņu, Kolinam ir arī savi noteikumi! «Esmu šobrīd ideālās partneres meklējumos. Jā, esmu kļuvis vecāks un mierīgāks, tāpēc, izsverot rakstura īpašības, es sievietē visaugstāk vērtēju laipnību, taktiskumu un labu humora izjūtu!» žurnālā «Hallo» atzīst Farels.

Foto: Itar-Tass/Scanpix

Farels nenoliedz, ka viņa kontā ir daudz sieviešu un viņš piedzīvojis neskaitāmas romantiskas attiecības,

tomēr tagad viņa nodomi ir nopietni - laiks pieaugt!

Farels arī atklāja, ka septiņus vai astoņus gadus aizvadījis pilnīgā haosā, līdz dēla Džeimsa piedzimšana lika viņam mainīt savu dzīvesveidu.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu