Alla Pugačova atpazīst Olgas Pīrāgs meitu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc saspringtās vasaras koncertēšanas un dalības Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas un estrādes dīvas Sofijas Rotaru rīkotajā festivālā «Crimea Music Fest» dziedātāja Diāna Pīrāgs ar savu draudzeni un meitiņu devusies atpūsties uz Antāliju. Savukārt Jaltā Diānai bija izdevība gan aprunāties, gan uz vienas skatuves mirdzēt ar Krievijas estrādes zvaigznēm – Pugačovu un Rotaru.

Šobrīd Diāna bauda atpūtu saulainajā Antālijā, bet uzstāšanās uz vienas skatuves ar Allu Pugačovu un Sofiju Rotaru joprojām spilgti palikusi atmiņā. Diāna Jaltā notiekošajā mūzikas festivālā uzstājās Baltijas trio sastāvā kopā ar Igaunijas dziedātāju Itaku Mariju un Miju no Lietuvas.

Uz vienas skatuves - Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova un Latvijas dziedātāja Diāna Pīrāgs
Uz vienas skatuves - Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova un Latvijas dziedātāja Diāna Pīrāgs Foto: Publicitātes foto

«Ar Pugačovu tikāmies uz lielās festivāla skatuves. Visi labi zina, ka lielās zvaigznes gandrīz nekad nepiedalās mēģinājumos. Tādēļ man bija liels pārsteigums, kad mūsu uzstāšanās laikā pēkšņi uz skatuves iznāca Sofija Rotaru un sāka dziedāt un dejot līdzi, jo mēs taču izpildījām dziesmu «Одна калина» no Rotaru repertuāra. Tas tik tiešām nebija iepriekš saskaņots, jo Rotaru un Pugačova sēdēja skatītāju rindās un vēroja koncertu,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta Diāna.

Pugačova un Rotaru atpazinusi arī savulaik Padomju Savienībā pazīstamās džeza dziedātājas Olgas Pīrāgs meitu Diānu. «Abas Krievijas estrādes zvaigznes mani ļoti labi zināja. Mēs savulaik esam tikušās 2001. gadā, kad dziedāju Baltkrievijā notiekošajā dziesmu konkursā «Slavjanskij bazar», bet Pugačova un Rotaru bija žūrijas sastāvā,» teic Diāna.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu