Sabīne Berezina nespēj dzīvot bez puiša (42)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Dziedātāja Sabīne Berezina pēc šķiršanās no Liepājas teātra aktiera Edgara Pujāta dēla, jaunā mūziķa Kristapa Pujāta, sākusi romantiskas attiecības ar deju grupas «JV Club» dalībnieku Georgu Bormani. Pirms pāris dienām Sabīnei bijusi nopietna saruna ar Kristapu, kurš bijušai draudzenei uz atvadām vēlējis laimi jaunajās attiecībās.

Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts satuvinājās Tv šova «Okartes skatuve» pirmajā sezonā; arī otrajā šova sezonā abi TV kameru priekšā gan mīlējās, gan ķīvējās. Tikmēr skatītāji ar lielu interesi sekoja līdzi abu mīlasstāstam. Jau pēc šova sāka sašķobīties Sabīnes un Kristapa attiecības. Abi ļoti bieži kašķējās, taču atkal salīga mieru. Tomēr šova «saldā pārīša» ceļi šķīrās.

TV šova «Okartes skatuve» 3. vietas ieguvēja Sabīne Berezina pēc šķiršanās no Kristapa Pujāta pāris mēnešus baudīja brīvas meitenes statusu un atpūtās no puišiem. Arī Kristaps sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāstīja, ka nav sācis jaunas attiecības.

Mūziklā "Dzimuši mūzikai" uz skatuves Sabīne laidās pikantā dejā ar Raiti Beķeri, bet Kristaps Pujāts nespēja no bijušās mīļotās novērst skatienu
Mūziklā "Dzimuši mūzikai" uz skatuves Sabīne laidās pikantā dejā ar Raiti Beķeri, bet Kristaps Pujāts nespēja no bijušās mīļotās novērst skatienu Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Vasaras nogalē sākās mūzikla «Dzimuši mūzikai» mēģinājumi, kuros aci pret aci pēc šķiršanās tikās arī Sabīne un Kristaps. Taču abi vairījās pat viens otram acīs ieskatīties. Lai arī Sabīne stāstīja, ka vēlas atpūsties un izbaudīt brīvību pēc izirušajām attiecībām, sirdij nepavēlēsi. Kopā ar TV šova talantīgākajiem mūziķiem mūzikla mēģinājumos piedalījās arī dejotāji. Turpat Kristapa acu priekšā Sabīne ieskatījās deju grupas «JV Club» dalībniekā Georgā Bormanī.

Simpātijas bija abpusējas, un Sabīne pēc mēģinājumiem sāka satikties ar Georgu. «Mēģinājumos izlikāmies, ka viens otru pat nepazīstam, jo nevēlējos afišēt jaunās attiecības. Tikai nesen Kristaps uzzināja, ka man ir draugs, un viņš par to bija šokēts. Pirms pāris dienām abi ar Kristapu ļoti nopietni izrunājāmies. Mēs joprojām esam labi draugi. Es viņam tikai saku paldies par visu un vēlu to labāko. Arī Kristaps novēlēja man veiksmi jaunajās attiecībās,» stāsta Sabīne. Viņa zina arī teikt, ka Kristaps pēc šķiršanās jau bijis uz vairākiem randiņiem un noteikti atradīs arī meiteni. «Viņam vajag meiteni, kas vienmēr fiziski ir līdzās. Mums tā nebija, tāpēc arī pašķīrāmies,» nosaka Sabīne.

Ar savu jauno draugu Sabīne aktīvi dodas uz randiņiem jau otro nedēļu pēc kārtas, bet par kopdzīves sākšanu vēl nedomā. «Mēs šobrīd viens otru iepazīstam. Man patīk, ka ir mīļi glāsti un kopā pusdienojam un ejam uz kinīti,» teic Sabīne un neslēpj, ka nespēj būt viena un ļoti vēlas un alkst pēc sirsnīgas draudzības. Taču tikai laiks rādīs, vai Sabīnes un viņas jaunā drauga starpā izveidosies nopietnas attiecības.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu