Alla Pugačova notievējusi un atrāda slaidās kājas (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova savos 63 gados izskatās lieliski un esot notievējusi. Festivālā «Crimea Music Fest», kas notika Jaltā, vairāk tika apspriestas Allas Pugačovs figūras izmaiņas nekā pasākuma muzikālā programma.

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova un estrādes dīva Sofija Rotaru jau otro gadu Jaltā organizē festivālu «Crimea Music Fest». Alla vienmēr pratusi pārsteigt savus skatītājus un šoreiz festivāla mūza bija sarūpējusi īpaši aktuālu tendenci, festivāla viesi varēja vērot 3D projekcijas šovu.

Festivāla «Crimea Music Fest» organizatores - (no kreisās) Sofija Rotaru un Alla Pugačova
Festivāla «Crimea Music Fest» organizatores - (no kreisās) Sofija Rotaru un Alla Pugačova Foto: Publicitātes foto

Taču vairāk nekā par šovu festivāla viesi bija pārsteigti, uz sarkanā paklāja ieraugot Allu Pugačovu, kura nodemonstrēja ne tikai savu slaido figūru, bet arī jauno imidžu. Proti, Alla savus iecienītos balahonus bija nomainījusi pret minikleitām, kas izcēla viņas vidukli. Runā, ka Allas jauno un sievišķīgo tērpu autors ir modes mākslinieks Ališers.

Nesen intervijā ar «Комсомо́льская пра́вда» Pugačova atklājusi savu attieksmi pret diētām. «Es tievēju tikai tad, ja ir filmēšana. Man ir paveicies, jo dzīvoju ar vīrieti, kurš mani mīl tādu, kāda esmu. Vienkārši nēsāju apģērbu, kas palīdz noslēpt visu lieko. Es varu tā apģērbties, ka jūs uzreiz nodomāsiet, ka esmu notievējusi. Un vēl varu tā uzkrāsoties, ka jūs nolemsiet, ka esmu veikusi plastisko operāciju.»

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu