«Skaņu Meža» atklāšanas ballīte «Naudā» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar septembra tuvošanos iezīmējas festivāla «Skaņu Mežs» 2012. gada izlaiduma sākums, tāpēc jau sestdien, 1. septembrī, Ķīpsalā, «Naudā» (Matrožu iela 9) ar līdz rītam ilgstošu ballīti tiks svinēta festivāla atklāšana. Vakars sastāvēs no dažādu mūziķu performancēm, kā arī no aktīvās daļas, kas sāksies pusnaktī un turpināsies līdz rītam, informē festivāla rīkotāji.

«Nauda» pamatā orientējas uz pagrīdes deju mūzikas kultūru, taču, to ietverot, 1. septembra vakarā šī vieta būs atvērta arī daudz plašākai skaņu un mūzikas žanru amplitūdai, kas robežosies no trokšņu mūzikas priekšnesumiem un skaņu mākslas performancēm līdz diskotēkai, kuras dīdžeji savu mūzikas izvēli balstīs uz dabstepa, graima, idm un mūsdienīga tehno.

Vakara programma sastāvēs no divām daļām: dzīvās mūzikas priekšnesumiem, kas ilgs no pusdesmitiem vakarā līdz pusnaktij, un DJ setiem, kas sāksies uzreiz pēc tam. Priekšnesuma daļas laikā uzstāsies māksliniece, dzejniece un trokšņu mūzikas izpildītāja Jeļena Glazova kopā ar videomākslinieci Zani Raudiņu; multimediju mākslinieks Pēteris Ķimelis, kas šoreiz uzstāsies, izpildīdams savu ambiento skaņu mākslas kompozīciju retrospektīvu; pazīstams latviešu elektroniskās mūzikas pagrīdes eksperimentētājs Kaspars Groševs, kas prezentēs savu jauno ritmiskās mūzikas projektu «%20», kā arī divi dalībnieki no bēdīgi slavenā nihilistiskā noiza grupējuma «PuseH PuseW», kas katrs uzstāsies ar saviem solo projektiem: Toms Auniņš (Atomola) un Māris Butlers (Dubna).

Andrei Oid
Andrei Oid Foto: Publicitātes foto

Koncertvakara sākums: 21:30, diskotēkas sākums: 0:00, sekojot «Naudas» tradīcijai, tie, kas savā feisbuka profilā ievietos pasākuma plakātu, varēs ierasties par brīvu.

Biļetes uz «Skaņu Mežu» nopērkamas «Biļešu servisā» - www.bilesuserviss.lv. Trīs dienu abonements maksā 16 latus, atsevišķa vienas dienas biļete - 10 latus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu