Centrāltirgū notiks Bērnu diena (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

31.augustā, par godu vasaras noslēgumam un jauna mācību gada sākumam Centrāltirgū tiek organizēta Bērnu diena. Svētku ietvaros Centrāltirgū uzstāsies bērnu popgrupas, cirka klauns, bet radošajās darbnīcās ar bērniem rotaļāsies Puķīte un gudrais kurmis. Visa pasākuma laikā vairākus pārsteigumus būs sagatavojis arī saldējums Klasika, kas mazākajiem apmeklētājiem piedāvās uzņēmuma gardos kārumus bez maksas.

Bērnu dienas ietvaros Centrāltirgū uzstāsies bērnu popgrupas Poppy, Little Poppy, Nando un Rondino, bet dziesmu starplaikos klātesošos iepriecinās īsts cirka klauns. Radošajās darbnīcās ar bērniem rotaļāsies un piedāvās izgatavot dažādas aizraujošas lietas Puķīte un gudrais Kurmis no radošās apvienības «Pasaku nams».

Sadarbībā ar saldējumu Klasika visa pasākuma laikā mazākajiem tirgus apmeklētājiem būs iespējams ne vien baudīt gardos kārumus bez maksas, bet arī fotografēties īpaši iekārtotajā retro istabā. Tirgus apmeklētājus ar jokiem iepriecinās leģendārais latviešu aktieris Leons Krivāns no kinofilmas «Dāvana vientuļai sievietei» un muzikālu priekšnesumu sniegs Aija Vītoliņa. Savukārt, Bērnu dienas noslēgumā aktīvākajam un laimīgākajam Klasikas saldējuma vasaras ēdājam tiks dāvināta sarkana Volga (GAZ 24).

«Bērni ir mūsu sabiedrības nākotne. Viņi ir tie, kuri pēcāk kļūs par nākamajiem tirgotājiem un pircējiem - ļaudīm, kuri vienmēr ir gaidīti Centrāltirgū. Rīkojot Bērnu dienu, vēlamies aizsākt jaunu tradīciju, sniedzot prieku mazākajiem tirgus apmeklētājiem vasaras noslēgumā pirms jauna mācību gada sākuma un sagādājot arī daudz siltu emociju ikvienam pieaugušajam, kurš šajā dienā būs ieradies tirgū, ņemot līdzi mazo atvasīti», stāsta RPAS «Rīgas Centrāltirgus» valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Bērnu svētki Centrāltirgū norisināsies piektdien, 31.augustā no plkst. 11.00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu