Filips Kirkorovs pasūtījis sev sarkofāgu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Крым Мюзик Фест» publicitātes foto

29. augustā Jaltā tiks atklāts Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas un estrādes dīvas Sofijas Rotaru rīkotais festivāls «Crimea Music Fest», kurā atšķirībā no šā gada Jūrmalā notiekošā «Jaunā viļņa» ieradusies bagātīga Krievijas šovbiznesa zvaigžņu plejāde. Viņu vidū arī Filips Kirkorovs.

Filips Kirkorovs Allas Pugačovas festivālā, kas norisināsies koncertzālē «Jubiļeinij» («Юбилейный»), pārsteigs ne tikai ar pirmatskaņojumiem, bet arī jauniem un ekstravagantiem skatuves tērpiem.

Foto: «Крым Мюзик Фест» publicitātes foto
Foto: «Крым Мюзик Фест» publicitātes foto


Īpaši atbildīga diena Kirkorovam ir 31. augustā, kad viņš uz skatuves prezentēs savas jaunākās dziesmas. Joprojām Kirkorovs nespēj aizmirst savu bijušo sievu Allu, kurai veltījis dziesmu «Одна на миллион». Turklāt savā iespaidīgajā šovā Krievijas estrādes zvaigzne izmantos pat sarkofāgu, ko speciāli atvedis uz Jaltu. Dziesmas laikā Kirkorovs uz skatuves parādīsies Ēģiptes faraona tēlā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu