«Neiznīcināmie 2» otro nedēļu ASV ir neiznīcināmi (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļamerikas kinoteātros «Neiznīcināmie 2» («The Expendables 2») saglabājuši pirmo pozīciju, bet nedēļas jaunumi izrādas daudz vājāki par prognozēto.

«Neiznīcināmie 2» šoreiz iekasējuši 13,5 miljonus un tas nodrošinājis pat negaidīti pārliecinošu pirmo vietu. Kopējie ieņēmumi pārsniedz 50 miljonus.

Anotācija: Šoreiz viss ir ļoti personiski. Bārnijs Ross (Silvestrs Stallone) un viņa bijušo algotņu banda sanāk kopā, kad Čērča kungs (Brūss Viliss) neiznīcināmajiem uzdod šķietami vieglu darbu. Bārnijam liekas, ka gaidāma viegla peļņa. Kad viss saiet grīstē un kāds no neiznīcināmajiem tiek nežēlīgi nogalināts, viņiem jāatriebjas ienaidnieka teritorijā, un tur izredžu ir ļoti maz.

Galvenajās lomās - Silvestrs Stalone, Džeisons Stethems, Brūss Viliss, Arnolds Švarcenegers, Žans Klods van Damme, Džets Li, Dolfs Lundgrēns un Čaks Noriss.

Atgādinām, ka pirmā «Neiznīcināmo» filma pirms diviem gadiem tika uzņemta par 80 miljoniem dolāru, bet visā pasaulē ieņēma 274 miljonus.

Otrajā vietā atrodas asa sižeta trilleris «Borna Mantojums» («The Bourne Legacy»), kas šoreiz iekasējis 9,3 miljonus. Kopējie kases ieņēmumi jau tuvojas 100 miljoniem.

Trešo vietu ieņem aanimācijas filma «ParaNorman» ar 8,5 miljoniem. Uzreiz pēc tās seko komēdija «Kampaņa: vēlēšanu cirks» («The Campaign»). Filmai bijis salīdzinoši neliels ieņēmumu kritums, kas ļāvis iekasēt 7,4 miljonus.

Pirmo piecinieku noslēdz jaunākais grāvējs par Betmenu «The Dark Knight Rises» ar 7,2 miljoniem. N eviens no nedēļas jaunumiem nav spējis iekļūt pirmajā pieciniekā.

www.kinokino.lv

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu