Ašers uzvar tiesas prāvā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ilgstošā tiesas prāva par aizbildniecības piešķiršanu starp Amerikāņu R&B dziedātāju Ašeru un viņa bijušo sievu Tameku Fosteri ir noslēgusies. Tiesa nolēma piešķirt pilnu aizbildniecību par abiem dēliem Ašeram.

Kādi būs noteikumi, lai Ašera bijusī dzīvesbiedre un abu laulībā dzimušo dēlu māte varētu apciemot savus bērnus, netiek izpausts. 33 gadus vecais R&B dziedātājs Ašers ilgu laiku centās tiesai pierādīt, ka viņa bijusī sieva nav spējīga uzturēt zēnus, jo nav emocionāli stabila un nevar nodibināt kontaktu ar bērniem.

Šā gada 8. jūlijā Ašera 11 gadus vecais padēls Kails cieta negadījumā uz ezera ar ūdensslēpēm. Zēns cieta tik smagi, ka tika mākslīgi uzturēts pie dzīvības. Dzīvību uzturošos aparātus atslēdza uz zēns mira no gūtās galvas traumas.

Savukārt bijusī sieva Tameka tiesai mēģināja pierādīt, kad Ašers bieži ir izbraukumos, koncertos un ne vienu reizi vien lietojis narkotikas zēnu klātbūtnē. Tomēr tiesa lēma par labu Ašeram un lēma, ka tēvs saņem pilnu aizbildniecību par abiem bērniem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu