Reperis «LL Cool J» salauž zaglim degunu, žokli un ribas (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu reperis un aktieris «LL Cool J», pārsteidzot savas mājas virtuvē zagli, salauzis nevēlamajam viesim degunu, žokli un ribas, paziņojusi prokuratūra.

54 gadus vecais zaglis Džonatans A.Kirbijs nogādāts slimnīcā.

«Kad Džeims Tods Smits, pazīstams arī kā »LL Cool J«, nonāca apakšējā stāvā, viņš satapās ar aizdomās turamo virtuvē,» informēja Losandželosas Policijas departamenta preses pārstāvis.

Kas notika tālāk, nav īsti skaidrs, bet, kad ieradās policija, «LL Cool J» jau bija savaldījis iebrucēju, viņš piebilda, norādot, ka policija saslēgusi aizdomās turamo roku dzelžos un aizvedusi uz slimnīcu.

«LL Cool J» nav bijis ievainots.

Jautāts, vai «LL Cool J» rīkojies pareizi, policijas pārstāvis norādīja, ka šajā konkrētajā gadījumā aizdomās turamajam nav bijis ieroča un

upuris baidījies par savu un savas meitas dzīvību, tādēļ darījis visu, kas bijis nepieciešams.

«LL Cool J» aģents izdevis paziņojumu, kurā norāda, ka reperis un viņa ģimene atrodas drošībā un pateicas visiem par viņu rūpēm un bažām.

«Kā tēvs, vīrs un pilsonis viņš ir apņēmies turēt savu ģimeni drošībā un sadarbojas ar varasiestādēm šajā privātajā lietā,» teikts paziņojumā.

Kirbijs vairākkārt ticis arestēts un tiesāts par zādzībām un vairākus gadus pavadījis cietumā, ziņo laikraksts «LA Times».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu