Slavenības dāvina sadzīvē nepieciešamas lietas (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Latvijā populāras personas iesaistījušās labdarības akcijā «Mājlietu labdarības dienas», kad ziedojušās dažādās sadzīvē noderīgas lietas.

Pie tirdzniecības centra «Spice Home» sadarbībā ar labdarības fondu Ziedot.lv atklāta labdarības akcija «Mājlietu labdarības dienas». Vairākas sabiedrībās zināmas personas – uzņēmēja Marika Ģederte, TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte, tirdzniecības centra «Spice» direktore Iveta Lāce, TV seja Liene Bērziņa, uzņēmēja un skaistumkonkursa organizatore Diāna Kubasova, kas rādīja citiem labo piemēru, ar mājlietām piepildot ziedojumu kasti.

TV seja Liene Bērziņa Mājlietu labdarības dienas salīdzina ar pasaku «Skaistule un briesmonis», kurā lietas atdzīvojas, notrauc putekļus un liek kāda acīm iemirdzēties: «Es vēlos, lai ikviens spētu savā dzīves telpā atbrīvot vietu un tajā ielaist jaunas lietas un sajūtas. Katrs, kurš kaut reizi dzīvē ir izbaudījis sajūtu, cik grūti ir lūgt, nedomādams ieskatīsies savā māja un atradīs lietas, kas citam atnesīs prieku un atvieglos ikdienu. Ir jātiek pāri savam slinkumam, kūtrumam un skopumam un jādalās! Palīdzi ja vari, jo tu negribētu būt tur, kur ir tās ģimenes, kurām ir jālūdz!,» atklāj Bērziņa.

Mājlietu ziedošanas akcija notiek līdz 26. augustam īpaši iekārtotā akcijas teltī pie «Spice Home» Rīgā, Jaunmoku ielā 13. Teltī iekārtota improvizēta dzīvojamā istaba, kurā darbojas zīmēšanas un spēļu radošā darbnīca mazajiem labdariem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu