Lady Gaga gultā kaila jūsmo par Latvijas faniem (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pasaulslavenā popmūzikas zvaigzne Lady Gaga visu dienu pavadīja «Hotel Bergs» apartamentos. Dienas garumā viesnīcas pagalmā aiz speciāli izveidota nožogojuma dežurēja aptuveni 100 dziedātājas kaislīgākie Latvijas fani. Taču Lady Gaga, lai arī ar sociālo tīklu palīdzību vēstīja, ka gultā kaila klausās fanu izpildītajās dziesmās, viņa ar savu klātbūtni tā arī nepagodināja neatlaidīgos atbalstītājus.

Dzīvesstila portāls «Sejas» 22. augustā pulksten 4.30 Rīgā sagaidīja ierodamies Lady Gagu, kuras menedžments bija parūpējies, lai dziedātāja viesnīcas «Hotel Bergs» apartamentos varētu iekļūt nemanāma un preses fotogrāfiem neizdodas iemūžināt viņas ierašanos Rīgā.

Arī pa dienu Lady Gaga tā arī neiznāca no viesnīcas, kuras pagalmā dežurēja ne tikai paparaci, bet arī dziedātājas uzticamākie Latvijas fani. Taču viņiem tā arī neizdevās vaigā skatīt populāro popmūzikas zvaigzni. Viesnīcas apsardze pie ieejas izveidoja nožogojumu, aiz kura atrasties faniem. Pa dienu pie faniem, lielākoties tie bija pusaudži, iznāca viena no Lady Gagas bekvokālistēm, kas ir vizuāli līdzīga pašai dziedātājai. Viņa apsveicinājās ar faniem un pat kopīgi nofotografējās.

Pēcpusdienā fanus pamatīgi izmērcēja lietus, kā rezultātā fanu pūlis sauca «Gaga, Gaga, Gaga», bet popzvaigzne tā arī neiznāca no viesnīcas, lai pamātu viņas daiļrades atbalstītājiem no Latvijas. Fani pat apvienojās, lai izpildītu dziesmas no Lady Gagas repertuāru. Pēc tik skaļām gavilēm faniem apsardze lūdza pamest viesnīcas teritoriju. Savukārt pati popzvaigzne tajā brīdī sociālā tīkla «Twitter» kontā vēstīja, ka kaila guļ gultā un klausās fanu gavilēšanā.

Iespējams, populārā zvaigzne tā arī neiznāca no viesnīcas pie saviem faniem, jo vienkārši baudīja brīvdienu pēc vakardienas koncerta, kas norisinājās Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Nepiepildījās arī runas, ka Lady Gaga pa dienu apmeklēs populārā latviešu jaunās paaudzes gleznotāja Rituma Ivanova izstādi «Gaga Dance», ks ir sava veida veltījums popzvaigznei.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu