«Ugunsgrēkam» konkurents - latviešu detektīvs «Ēnu spēles» (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 savu rudens sezonu atklās septembrī, un šajā kanālā gaidāma plaša izklaides programma – Latvijā iemīļotākais pašmāju seriāls «UgunsGrēks» uzsāks savu astoto sezonu, bet intriģējošākais jaunums no TV3 gaidāms latviešu detektīva cienītājiem – svētdienas vakaros tiks piedāvāta jauna Latvijā veidota daudzsēriju detektīvfilma «Ēnu spēles», kurā galvenajās lomās iejutīsies talantīgi un visu mīlēti aktieri.

Ar jaunām sērijām pie skatītājiem atgriezīsies raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas», kas ciemošanos pie draugiem un radiem ar vakariņu gatavošanu un izklaides idejām jau padarījis gluži vai par jaunāko «modes kliedzienu». Daudzas ģimenes un draugu kompānijas to izspēlē arī savās mājās.

Svētdienas analītiski informatīvajā raidījumā «Nekā Personīga» pēc bērna kopšanas atvaļinājuma atgriežas Ilze Jaunalksne. Šī rudens pirmais «Nekā Personīga» – 2.septembrī.

Raidījums kinomīļiem «Kinomānija» atsācies jau augustā, bet ar aktuālākajiem, ievērības cienīgākajiem un arī dīvainākajiem notikumiem turpina iepazīstināt «TV3 Ziņas» un «Bez Tabu». Septembrī pie skatītājiem atkal nonāks arī erudīcijas un veiksmes spēle «Paņem 100 000… ja vari».

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu