Šmēdiņa un Pļaviņa sievas ir kvēlākās vīru fanes (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Lai arī Latvijā populārie pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš uz Pasaules kausa «Grand Slam» posma finālu Polijā devās ar ģimenēm un braucienu uztvēra vairāk kā atpūtu, volejbolisti izcīnīja zelta medaļu. Mārtiņš un Jānis pēc uzvaras sievām atzinuši, ka ir tik labi, ka mīļotās vīrus atbalsta spēļu laikā.

Jau nākamajā dienā pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņas «Grand Slam» pēdējā posmā pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš pludmales sporta centrā «Brazīlija» tikās ar saviem kvēlākajiem atbalstītājiem un faniem.

Uz pasākumu atbalstīt brāli Mārtiņu Pļaviņu un vīru Jāni Šmēdiņu bija ieradusies arī Elīna Šmēdiņa. Viņa sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pastāstīja, ka abas ar brāļa Mārtiņa sievu Lieni regulāri dodas līdzi vīriem uz mačiem un ir skaļākās atbalstītājas. «Viņi jau sajūt mūsu atbalstu. Liekas, ka mūsu vīriem līdz ar to ir daudzreiz vieglāk. Mārtiņš ar Jāni Londonas olimpiskajās spēlēs atzinās, ka ir tik forši, ka sievas ir līdzi. Pirms spēlēm visi satikāmies un pārmijām pāris vārdus,» stāsta Elīna Šmēdiņa, kura neslēpj, ka ir vīra kaislīgākā fane un jūt līdzi katrai uzvarai un zaudējumam.

Elīna atzīst, ka nav ticējusi, ka brālis un vīrs Pasaules kausa izcīņas «Grand Slam» pēdējā posmā varētu izcīnīt uzvaru. «Taču spēle tik viegli aizgāja un viena pēc otras sekoja uzvaras. Tas bija tik fantastisks mirklis, ka pirmo reizi Pasaules kausa apbalvošanā skanēja Latvijas himna,» ar piedzīvotajām emocijām dalās Šmēdiņa dzīvesbiedre.

Lai arī pludmales volejbolisti nākuši klajā ar paziņojumu, ka vēl nevar apgalvot, vai šādā tandēmā tupinās startēt sacensībās, Šmēdiņam un Pļaviņam ir īpaši draudzīgas ģimenes attiecības. Viņi ir ne tikai radinieki, bet abu volejbolistu ģimenes dzīvo kaimiņos. «Jā, var teikt, ka mēs esam viena liela ģimenes komanda. Tagad jau forši, ka Mārtiņš un Jānis spēlē vienā komandā. Tādēļ varam atbalstīt abus nevis katru atsevišķi,» nosaka Elīna.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu