Stalone, Arnolds un Čaks Noriss uzveic Bornu (38)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ziemeļamerikas kinoteātros «Neiznīcināmie 2» («The Expendables 2») pārliecinoši iesoļojuši pirmajā pozīcijā, uzveicot pagājušās nedēļas līderi - jaunāko asa sižeta trilleri «Borna Mantojums» («The Bourne Legacy»). Kopumā sešas filmas spējušas iekasēt vismaz 10 miljonus, ziņo «kinokino.lv». Filmu no piektdienas, 17. augusta, demnstrē arī Latvijas kinoteātros.

Lai arī «Neiznīcināmie 2» pirmā vieta tiešām ir neapstrīdama, tai ir padevies vājāks starts par pirmo filmu. Iekasēti 28,8 miljoni. Izredzes sasniegt vismaz 100 miljonus kopsummā ir pavisam nelielas.

Anotācija. Šoreiz viss ir ļoti personiski. Bārnijs Ross (Silvestrs Stallone) un viņa bijušo algotņu banda sanāk kopā, kad Čērča kungs (Brūss Viliss) neiznīcināmajiem uzdod šķietami vieglu darbu. Bārnijam liekas, ka gaidāma viegla peļņa. Kad viss saiet grīstē un kāds no neiznīcināmajiem tiek nežēlīgi nogalināts, viņiem jāatriebjas ienaidnieka teritorijā, un tur izredžu ir ļoti maz.

Galvenajās lomās - Silvestrs Stalone, Džeisons Stethems, Brūss Viliss, Arnolds Švarcenegers, Žans Klods van Damme, Džets Li, Dolfs Lundgrēns un Čaks Noriss.

Atgādinām, ka pirmā «Neiznīcināmo» filma pirms diviem gadiem tika uzņemta par 80 miljoniem dolāru, bet visā pasaulē ieņēma 274 miljonus.

Uz otro vietu noslīdējis «Borna mantojums», kas šoreiz iekasējis 17 miljonus. Kopsummā ieņēmumi ir jau ap 70 miljoniem, taču jau tagad droši var teikt, ka ar oriģinālās triloģijas sekmēm sacensties nebūs iespējams.

Trešajā vietā debitējusi animācijas filma «ParaNorman», kura iekasējusi 14 miljonus.

Uz ceturto vietu atkāpies pagājušās nedēļas jaunums, komēdija «Kampaņa: vēlēšanu cirks» («The Campaign»). Iekasēti 13,4 miljoni, bet kopumā jau vairāk nekā 50 pirmajās desmit izrādīšanas dienās.

Pirmo piecnieku noslēdz vēl viens jaunums, proti, «Sparkle», kura, sekojot prognozēm, iekasējusi 12 miljonus. «Sparkle» ir 1976.gada filmas ar tādu pašu nosaukumu jauna versija. Tā stāsta par trim māsām, kuras kļuva par mūzikas zvaigznēm. Vienā no lomām - nelaiķe Vitnija Hjūstone (Whitney Houston).

Top10

1. «The Expendables 2,» $28.8 miljoni ($17.3 miljoni pasaulē).

2. «The Bourne Legacy,» $17 miljoni ($18.2 miljoni pasaulē).

3. «ParaNorman,» $14 miljoni ($2 miljoni pasaulē).

4. «The Campaign,» $13.4 miljoni.

5. «Sparkle,» $12 miljoni.

6. «The Dark Knight Rises,» $11.1 miljoni ($20.6 miljoni pasaulē).

7. «The Odd Life of Timothy Green,» $10.9 miljoni.

8. «Hope Springs,» $9.1 miljoni ($700,000 miljoni pasaulē).

9. «Diary of a Wimpy Kid: Dog Days,» $3.9 miljoni ($867,000 miljoni pasaulē).

10. «Total Recall,» $3.5 miljoni ($19 miljoni pasaulē).

___

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu