Sabīne Berezina atpūšas no puišiem un mīlestības (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Sabīne Berezina šovasar izšķīrusies no sava mīļotā puiša Kristapa Pujāta un uzvarējusi starptautiskā jauno dziedātāju konkursā «Pirogovsky Rassvet». Par jaunām attiecībām Sabīne vēl nedomā, jo vēlas izbaudīt brīvību un atpūsties no puišiem.

Šovasar dziedātāja Sabīne Berezina piedalījusies divos starptautiskos konkursos – Zviedrijas ikgadējā mūzikas festivālā «Baltic Song Festival» un Maskavā notiekošajā konkursā «Pirogovsky Rassvet», no kura dziedātāja atgriezās mājās ar uzvaru, balvā saņemot 15 000 Krievijas rubļus jeb 262 latus.

Runājot par Piemaskavā notiekošo konkursu, Sabīne neslēpj sajūsmu: «Dzīvojām greznos luksusa apartamentos ar lielu viesistabu un virtuvi. Viesnīcā bija iespaidīgs baseins ar dažādām ūdens atrakcijām, kā arī tenisa korti. Parasti šajos apartamentos atpūšas Krievijas deputāti ar savām ģimenēm.»

Vaicājot, vai Sabīni Maskavā notiekošajā konkursā pamanījuši arī Krievijas šovbiznesa pārstāvji vai oligarhi, kas aicinājuši sadarboties enerģisko dziedātāju, viņa atklāj, ka nodibinājusi jaunus kontaktus. «Jā, izveidojās sadarbība ar kādu Krievijā zināmu dziedātāju, tad jau laiks rādīs kā viss izdosies,» atklāj dziedātāja un smejas, ka nebūtu slikti, ja arī kāds ietekmīgs oligarhs viņu uzaicinātu muzicēt korporatīvās ballītēs.

Atgriezusies Latvijā, Sabīne kopā ar skatuves kolēģiem no šova «Okartes skatuve» sākusi gatavoties muzikālajai izrādei «Dzimuši mūzikai». Muzikālās izrādes mēģinājumos Sabīne arī tiekas ar savu bijušo puisi Kristapu Pujātu. Sabīne stāsta, ka dusmu vai naida vienam pret otru nav. «Viss kas notiek, notiek uz labu. Kad sākās TV šovs, biju izšķīrusies ar puisi, ar kuru kopā biju sešus gadus. Šovā atkal izveidojās attiecības ar Kristapu. Tagad atpūšos no attiecībām. Eju ar draugiem uz kino un pavadu laiku ar draudzenēm,» viņa stāsta.

Dziedātāja atklāj, ka viņai pēc šķiršanās no skatuves kolēģe Kristapa, nav izveidojušās jaunas attiecības. «Facebooka profilā biju ievietojusi fotogrāfiju, kurā esmu redzama ar kādu senu draugu, kurš jau vairākus gadus dzīvo Londonā. Viņš šovasar ciemojās Bauskā un bilde tapa brīdī, kad tiekoties apskāvāmies. Nekā cita jau tur nebija, tikai draudzīgs apskāviens, bet kāds jau bija paguvis nokomentēt, ka Sabīne Pujātu iemainījusi pret vecāku vīrieti,» viņa neslēpj sašutumu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu