Didzis Bordo joprojām mīl pievilcīgo Kikī (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV šovā «Okartes skatuve» dzimušais mīlētāju pāris – Kristīne Pāže jeb Kikī un Didzis Bordo ir vieni no retajiem mīlētājiem, kas spējuši saglabāt attiecības arī pēc tam, kad tika izslēgtas TV kameras.

Dzīvesstila portāls «Sejas» abus mīlniekus un skatuves kolēģus Kristīni Pāži un Didzi Bordo sastapa Vecrīgas klubā «Dstyle». Abu attiecības pēc šova kļuvušas vēl stabilākas. «Redz, tā dzīvē notiek. Es jau no paša sākuma teicu, ka nevar zināt, kā būs tālāk. Mūsu starpā viss notiek, viss virmo,» attiecības ar mīļoto raksturo mūziķis.

Kikī un Didzis ir vienīgais šovā «Okartes skatuve» dzimušais mīlētāju pāris, kas arī pēc šova ir kopā. «Mēs neskaitām mēnešus, cik ilgi esam kopā, bet drīz jau būs gads,» nosaka Kikī. Nesen «Sejas» rakstīja, ka izšķīries šova «saldais pārītis» Sabīne Berezina un Kristaps Pujāts, arī Marta Ritova un Mārtiņš Ruskis vairs nav kopā.

Kristīne Pāže jeb Kikī demonstrē jauno nagu laku, kas ir koši zilā tonī
Kristīne Pāže jeb Kikī demonstrē jauno nagu laku, kas ir koši zilā tonī Foto: Sejas.lv

Abi mīlnieki iekārtojuši kopīgu mājokli, bet par pēcnācējiem un kāzām vēl nav domājuši. «Dzīvojam mierīgi un saticīgi,» nosaka Didzis, un Kikī apstiprina mīļotā teikto.

Didzis Bordo gluži kā Holivudas zvaigzne, slēpjas no fotokameras
Didzis Bordo gluži kā Holivudas zvaigzne, slēpjas no fotokameras Foto: Sejas.lv

Vaicājot, vai abu attiecībās kaut kas mainījies, kopš šova, Didzis nosaka, ka nekas radikāls nav noticis. «Ja ir patikšana, tad nav nekādu problēmu,» nosaka mūziķis.

Šovasar abi mīlētāji devušies laivu braucienā, kā arī pie Didža ciemojušies draugi no Ķīnas. «Mēs šovasar gan ar grupu «Nu un», gan ar Kristīni spēlējam dažādos pasākumos un koncertos. Pa vasaru ierakstījām arī jaunas dziesmas Silvestra Zemgala ierakstu studijā. Rudenī būs manas dziesmas pirmatskaņojums,» stāsta Didzis.

Drīz būs gads kā mūziķus - Kristīni Pāži jeb Kikī un Didzi Bordo saista romantiskas jūtas
Drīz būs gads kā mūziķus - Kristīni Pāži jeb Kikī un Didzi Bordo saista romantiskas jūtas Foto: Sejas.lv
Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu