LNT Ziņu TOP 10 ar iespaidīgu 3D studiju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Televīzijas kanāla LNT Ziņu dienesta veidotas analītiskais raidījums LNT Ziņu TOP 10 jauno sezonu sāks ar nozīmīgu jauninājumu – mediju grupa MTG veikusi būtiskas investīcijas jaunas un mūsdienīgas 3D studijas izveidei.

Modernā un tehnoloģiski attīstītā studija LNT skatītājiem ļaus daudz vieglāk uztvert informāciju – daudzpusīgie dati un fakti raidījuma laikā tiks pasniegti grafiskā veidā. Arī turpmāk par aktuālāko ik dienu informēs raidījumi 900 sekundes, LNT Dienas ziņas un LNT Ziņas vakarā.

Laikā, kad informācijas aprite ir uzņēmusi neiedomājamu ātrumu, būtiski palīdzēt skatītājiem neapjukt milzīgajā ziņu daudzumā un noorientēties notikumos, izsekojot cēloņu un seku loģikai. Tieši tādēļ mediju grupa MTG investē papildu līdzekļus kanāla LNT modernizācijā, šā gada vasarā iegādājoties jaunu 3D studijas tehnisko aprīkojumu raidījumam LNT Ziņu TOP 10. Sākoties analītiskā raidījuma jaunajai sezonai, skatītāji uzreiz varēs novērtēt jauno vizuālo noformējumu, bet 3D studija ļaus pasniegt ziņas oriģinālā, jaunā un augstākā kvalitātē, skatītājiem tās būs vieglāk uztveramas. Šis ir būtisks MTG ieguldījums, jo jaunā 3D studija iknedēļas LNT Ziņu TOP 10 ļaus attīstīties un nostiprināt savas stabilās pozīcijas.

Mūsdienīgā 3D studija

Sekojot līdzi moderno tehnoloģiju attīstībai, 3D studijas virtuālā un interaktīvā vide nodrošinās dinamiskāku ziņu pasniegšanu. Vairāk atklāj LNT Ziņu dienesta vadītāja Inese Kārkliņa: «Modernās tehnoloģijas attīstās burtiski pa dienām, un mūsdienīgai televīzijai ir jāseko līdzi laikam, ieviešot savā ikdienā dažādus informācijas pasniegšanas veidus. Jaunais LNT Ziņu TOP 10 formāts ļaus iknedēļas notikumus analizēt dinamiskākā un uztveramākā veidā – grafikus un attēlus apskatīt tuvplānos, palielināt dažādus attēlus un tamlīdzīgi. Skatītājam šāds informācijas pasniegšanas veids būs jauns un Latvijas televīziju ziņu raidījumos līdz šim neredzēts. Pašlaik studijā notiek regulāri mēģinājumi, lai, sākoties jaunajai sezonai, mēs būtu apguvuši visas iemaņas darbā ar jauno tehniku.»

Jau septiņus gadus ar LNT Ziņu TOP 10

Iknedēļas analītiskais raidījums LNT Ziņu TOP 10 LNT ēterā šoruden sāks jau septīto sezonu. Žurnālists Haralds Burkovskis, kurš kopā ar LNT Ziņu dienesta komandu LNT Ziņu TOP 10 veido kopš raidījuma pirmās dienas, norāda, ka šis ir īstais brīdis jaunām pārmaiņām. «Televīzijā reti ir produkti, kas piedzīvo ilgu mūžu, un skatītāju interese liecina, ka ir vērts mūsu iesākto darbu turpināt, lai gandarītu uzticamos skatītājus, kuri, neskatoties uz straujo ikdienu, atrod laiku kopā ar mums analizēt nedēļas notikumus. Uzskatu, ka ir vērts izmantot tehnoloģijas, lai arī skatītājiem būtu interesantāk,» saka H.Burkovskis.

Informācijas netrūks

LNT jaunajā sezonā turpinās skatītājus informēt ne tikai par svarīgo Latvijā, bet arī pasaulē, sniedzot plašu un daudzveidīgu skatījumu uz notikumiem un aktualitātēm. Augusta beigās pie skatītājiem atgriezīsies analītiskais raidījums LNT Ziņu TOP 10, bet tagad un turpmāk ik dienu savu darbu turpina raidījums LNT Ziņu 900 sekundes ar moderatoriem Kristīni Garklāvu un Ģirtu Timrotu. Tāpat ar skatītājiem kopā ik vakaru ir LNT Ziņas un to moderatori Daina Lipeniece, Andris Auzāns, Ilze Dobele, Ivo Goldmans un, protams, pieredzējušo žurnālistu komanda.

Analītiskā raidījuma LNT Ziņu TOP 10 jaunā sezona no 26.augusta ik svētdienu 20:10 kanālā LNT!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu