Miljonāra Indriksona mīļotā veido mūziķes karjeru (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Miljonāra Gunta Indriksona pievilcīgā draudzene Elīna Ivaglo šovasar strādā pie sava jaunā soloalbuma, kuru vēlas laist klajā gada nogalē. Lai uzzinātu jaunākos notikumus mūzikas jomā, Elīna apmeklēja arī Jūrmalā notiekošā mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» koncertus, kā arī ballītes.

Elīna Ivaglo nav tikai efektīga blondīne, kas pavada savu mīļoto vīrieti, miljonāru Gunti Indriksonu uz saviesīgiem pasākumiem. Elīna ilgus gadus studējusi mūziku, dzied kopš bērnības un pati arī komponē dziesmas un instrumentālus skaņdarbus. Sešu gadu vecumā viņa sarakstīja savu pirmo dziesmu, un jau 15 gadu vecumā Elīnas kontā bija 40 pašas komponētas dziesmas. Turklāt muzikālo izglītību ieguvusi Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā, kur mācījās par pianisti un koncertmeistari un pēc tam devusies studēt uz Maskavu, kur piecus gadus apguva estrādes dziedāšanu. «Studijas pabeidzu ar sarkano diplomu,» nosaka Elīna. Turklāt Maskavā pirms desmit gadiem viņa piedalījusies Krievijā pirmajā mūziklā «Metro». «Tā bija mana pirmā lielā skatuves skola,» viņa atklāj.

Pievilcīgā dziedātāja Elīna Ivaglo "Jaunajā vilnī"
Pievilcīgā dziedātāja Elīna Ivaglo "Jaunajā vilnī" Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Iegūtās zināšanas mūzikas lauciņā Elīna atklāja, ierakstot savu pirmo mūzikas albumu, kuram devusi nosaukumu «Ты». «Albumā ir dzirdamas manas komponētās dziesmas, kā arī dažas Krievijā zināmā mūziķa Brendona Stouna sarakstītās kompozīcijas,» teic Elīna.

Dziedātājai Grieķijā tapis arī pirmais videoklips dziesmai «Love me baby». Arī šobrīd viņa vēlas uzņemt videoklipu kādai no topošā albuma dziesmām, tikai vasara bijusi notikumiem tik piesātināta, ka nav izdevies izbrīvēt laiku, tā uzņemšanai. «Man piedāvā klipu filmēt Horvātijā vai Grieķijā, bet es tomēr esmu Latvijas patriote, tāpēc labprāt to uzfilmētu tepat Jūrmalā,» viņa atklāj.

Elīna ar paziņu, apmeklējot "Martini" ballīti
Elīna ar paziņu, apmeklējot "Martini" ballīti Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Šovasar Elīna apmeklēja arī mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» koncertus, kā arī ballītes. ««Jaunajā vilnī» satikos ar saviem draugiem – dziedātājiem un dejotājiem, kuri ir mani studiju biedri no Maskavas. Ir interesanti ar viņiem satikties un parunāt par mūzikas aktualitātēm. Savulaik esmu sadarbojusies ar dziedātāju Filipu Kirkorovu, bet šogad viņš diemžēl neatbrauca uz Jūrmalu,» teic dziedātāja.

«Šobrīd ierakstu savu jauno albumu. Pirms «Jaunā viļņa» biju aizlidojusi uz Berlīni, kur Brendona Stouna ierakstu studijā ierakstīju trīs jaunas dziesmas. Septembrī atkal lidošu uz Berlīni, lai pabeigtu ierakstīt albumu. Jaunajā albumā būs ne tikai mīlas balādes, bet arī kaut kas roķīgāks. Ļoti ceru, ka līdz gada beigām varēšu to pabeigt un rīkot prezentāciju,» par saviem nākotnes plāniem stāsta miljonāra pievilcīgā draudzene.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu