«Summertime», Fontain, Ērenpreiss, Get &Give u.c. nedēļas nogales ceļvedī (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaisā jau manāma rudens elpa, taču tas nebūt netraucē daudzajiem festivāliem, pilsētsvētkiem un citām aktivitātēm, kas gaidāmas šīs nedēļas nogalē: sākas gadskārtējais festivāls «Summertime. Aicina Inese Galante», Tērvetē visus gaida uz Zemgaļu svētkiem, Priekulē notiks Ikara svētki, Valmiermuižā - amatnieku tirdziņš, Jaunmoku pilī - viduslaiku svētki, un vēl un vēl...

FESTIVĀLI UN KONCERTI

Foto: publicitātes

Ar ieskaņas koncertu uz «Origo Summe Stage» skatuves 11.augustā sāksies viens no šīs vasaras lielākajiem muzikālajiem notikumiem - festivāls «Summertime. Aicina Inese Galante», kas šovasar Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, risināsies jau astoto reizi. No 10. līdz 17. augustam uz Dzintaru koncertzāles lielās un mazās skatuves kāps pati festivāla patronese Inese Galante un viņas draugi no pasaules opernamiem, izcilais saksofonists Ērnijs Votss ar savu kvartetu, kamerorķestris «I Virtuosi Italiani» no Itālijas, soprāns Inga Kalna, vijolnieks Dāvids Liskers no ASV, pianiste Valentīna Gotlība no ASV, pianists Andrejs Osokins un klavieru kvartets «RIX», Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un daudzi citi mākslinieki. Īpaši interesanti solās būt koncerti «Spāņu fantāzija», «Čaplins un mūzika», Šostakoviča vokālie cikli. Kā jau ierasts, festivāls noslēgsies ar grandiozu galā koncertu, kura trijās trijās daļās klausītājiem tiks piedāvāts ieskats Georga Frīdriha Hendeļa operā «Rinaldo», romantiskajā, tostarp arī krievu, mūzikā un Rietumu mūzikā.

Biļetes uz festivāla koncertiem var iegādāties «Biļešu servisa kasēs», www.bilesuserviss.lv un www.hbf.lv.

Foto: publicitātes

10.augustā plkst. 19 Liepājas Liepājas Sv. Annas baznīcā notiks šovasar vienīgais Liepājas Simfoniskā orķestra koncerts diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā. Festivālā «Liepājas vasara» skanēs baroka un Vīnes klasikas mūzika ar lielisku pašmāju solistu – čellistes Daces Zālītes un obojista Mārtiņa Zālītes piedalīšanos. «Koncertā dzirdēsim lieliskus skaņdarbus no diviem skaistākajiem mūzikas laikmetiem – baroka un Vīnes klasikas. Sagadīšanās pēc abi koncerta solisti ir ar vienādiem uzvārdiem, un esmu pārliecināts - abi ir tiešām izcili,» par gaidāmo koncertu teic LSO direktors Uldis Lipskis.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un ww.bilesuparadize.lv.

Foto: publicitātes

11. augustā Rīgas Domā orķestris «Rīga» atskaņos vienu no pasaulē iemīļotākajiem klasikas darbiem - Volfganga Amadeja Mocarta Rekviēmu diriģenta Mārtiņa Ozoliņa interpretācijā. Dziedās solisti Inga Šļubovska, Ieva Parša, Viesturs Jansons, Rihards Mačanovskis un Rīgas kamerkoris «Ave Sol». Tiks atskaņots franču komponista Dezirē Dondeines pārlikums simfoniskajam pūtēju orķestrim, kurā nemainītas ir solistu un kora balsis, tikai orķestra stīgu instrumentu partijas ir pārliktas pūšaminstrumentiem, dodot V. A. Mocarta mūzikai ērģelēm līdzīgu skanējumu.

Foto: publicitātes

Liepājā mūzikas festivāls «Fontaine Festival» arī šovasar notiks trīs dienas - no 10. līdz 12. augustam. Tāpat kā pērn mūziķi uzstāsies uz vairākām skatuvēm, kas būs izvietotas dažādās vietās – «Gypsy camp» pagalmā, klubā «Fontaine palace», mūzika skanēs arī bāros «Fire bar» un «Prison bar».

Ar pilnu festivāla viesu sarakstu var iepazīties festivāla mājaslapā, taču zināms, ka uz skatuves kāps «Lord Bishop» (USA), «Otava E» (Ru), «Sacramenta» (LV), «Virga Hard Orchestra», «Inokentijs Mārpls» u.c. formācijas, bet 10.augusta vakarā Liepāju pierībinās grupa «Skyforger».

Foto: publicitātes

12.augustā plkst.20 Cēsu Sv.Jāņa baznīcā izskanēs Latvijas Radio kora a capella koncerts «No Baha līdz Tibetai». Skanēs norvēģu kormūzikas vecmeistara Knūta Nīsteta variācija par Baha korāli «Nāc, saldā nāve» skaņdarbā «Immortal Bach», norvēģa Lases Tūresena un igauņa Toivi Tuleva radītie virsskaņu opusi; arī zviedru mūsdienu meistara Andersa Hilborga kompozīcija «Mouyayoum», Santas Ratnieces skaņdarbs chu dal, Pētera Vaska balāde «Zīles ziņa» un Džona Keidža opuss «Four 2».

Foto: publicitātes

11. un 12. augustā Klaņģu kalnā, Ķekavas novadā (20 km no Rīgas) notiks pirmais divu dienu hiphopa mūzikas festivāls «Summer Jam». Festivāla ietvaros ir paredzēti pazīstamāko pašmāju hiphopa izpildītāju koncerti, kā arī ASV un Eiropas izpildītāju viesošanās, informē festivāla rīkotāji. Festivāla galvenie viesi ir Terminology (USA), un Dee & Kamy (LT).

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs, «Statoil» uzpildes stacijās, kā arī veikalā «Streetshop».

Foto: publicitātes

Augustā jau otro gadu pēc kārtas notiks brīvdabas meistarklašu festivāls «Give & Get», kas ar radošām nodarbībām, koncertiem un citām aktivitātēm aicina cilvēkus dalīties savās radošajās prasmēs, informē festivāla rīkotāju pārstāve Agnese Kalniņa. Šogad festivāls notiks no 9. līdz 12. augustam Ogres novada Krapes muižas parkā. Festivāls tiek rīkots, lai iedvesmotu cilvēkus radošai darbībai, zināšanu apmaiņai un jaunu iemaņu apgūšanai. Pasākuma laikā notiks meistarklases, koncerti, izglītojošas lekcijas, pieredzes apmaiņas punkti, kā arī diskusijas. Festivāla teritorija tiek dalīta 11 dažādās zonās, kur katrs varēs atrast sev ko noderīgu. Stāstu zonā būs iespēja uzzināt par alternatīvo izglītību, notiks dejas un jogas nodarbības un priekšnesumi, Radošā Evolūcija piedāvās uzzināt, kas ir radošā rakstīšana un dzejiski prozaiskās vakariņas, Ģimenes zonā Aldis Kalniņš pastāstīs par savu grāmatu «Zili brīnumi», tiks stāstītas dzīvās pasakas. Radošo roku zonā būs keramikas studija, izšūšana un hennas tetovējumi, bet uz galvenās skatuves kāps tādi mūziķi kā Imants Daksis, nepieradinātās folkmūzikas orķestris un daudzi citi. Būs arī aktivitātes ģimenēm un bērniem.

IZRĀDES

Foto: publicitātes

Pirmo reizi Cēsu Mākslas festivālā ar trim izrādēm viesosies Latvijas Nacionālais teātris: 10. augustā plkst. 20 Cēsu 2. pamatskolas zālē varēs skatīt izrādi «Lūgšana resnajai tantei», kam tika «Spēlmaņu nakts» balva kā labākajai 2010./2011. gada sezonas dramatiskā teātra izrādei un Pēterim Krilovam kā labākajam 2010./2011. gada sezonas režisoram.

11. augustā plkst. 20Cēsu sporta kompleksa Festivāla zālē varēs novērtēt Nikolaja Gogoļa «Mirušās dvēseles», kas ieguvusi «Spēlmaņu nakts» balvu kā labākā 2009./2010. gada sezonas dramatiskā teātra izrāde (un Kirils Serebreņņikovs kā labākais 2009./2010. gada sezonas teātra kostīmu mākslinieks). Iestudējums ir pēdējās desmitgades slavenākā krievu režisora Kirila Serebreņņikova veiksmīgā debija Latvijas teātrī.

12. augustā plkst.16 un plkst.20 Festivāls piedāvā šīs sezonas Nacionālā teātra jauniestudējumu Tenesija Viljamsa «Pērnvasar negaidot». Izrāde jau ieguvusi divas 2011./2012. gada sezonas «Spēlmaņu nakts» nominācijas - Lāsma Kugrēna izvirzīta nominācijai - Gada aktrise otrā plāna lomā, savukārt Inese Pudža izvirzīta nominācijai Gada jaunā skatuves māksliniece.

Izrādes Leļļu teātrī

11. augustā latviešu trupā būs iespējams noskatīties Leļļu teātra zelta fonda izrādi «Un atkal Pifs...» (plkst. 11), kā arī «Joka pēc alfabēts» (plkst. 15). Augustā šī izrāde būs skatāma trīs reizes: 11., 18. un 24. augustā.

Biļetes uz izrādēm nopērkamas Leļļu teātra kasē.

«Teic, kur zeme skaistākā»

10.augustā plkst. 20 Bauskas estrādē un 11.augustā plkst. 20 Saldū, Kalnsētas estrādē Latvijas tūri turpinās «Muzikālā teātra 7» izrāde «Teic, kur zeme skaistākā». Tā ir jauna brīvdabas komēdija, kurā viss ir kā pasakā. Ir karalis un princese, ministrs, dārznieks... Ir pasaku tēli – rūķis un trīsgalvainais pūķis, un, protams, jokdaris un galminieki. Ir dziesmas, dejas un pasakainas pārvērtības. Stāsts ir par mums pašiem, par šodienu. Lomās iejutīsies Maija Doveika, Andris Ērglis, Akvelīna Līvmane, Juris Kalniņš, Jolanda Suvorova, Jānis Skanis, Zigurds Neimanis, Mārtiņš Brūveris, Valters Krauze, Ieva Sutugova, Nikolajs Puzikovs, Atis Auzāns, Oranžā kora dziedātāji, Alberts Kivlenieks un Kārlis Anitens. Izrādes autors un režisors ir Voldemārs Šoriņš.

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un bilesuparadize.lv.

PILSĒTU SVĒTKI

Foto: publicitātes

10.-12. augustā Cēsu viduslaiku pilī norisināsies Vēsturisko filmu skate, kura šogad būs veltīta viduslaiku varoņiem. Šā gada skates īpašais notikums būs Frica Langa mēmā kino meistardarbu «Nībelungi: Zigfrīds» (Vācija, 1924) demonstrējums. 11.augustā, plkst. 21:30, Cēsu Pils dārzā. Filmai muzikālo pavadījumu atskaņos Vidzemes kamerorķestris Andra Veismaņa vadībā. Pirms filmas uzrunu teiks kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende un Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders.Spēlfilmas «Lāčplēsis» (Latvija, 1938) un «Robina Huda piedzīvojumi» (ASV, 1938) tiks izrādītas bez maksas!

Foto: publicitātes

Tradicionālie viduslaiku svētki Jaunpils pilī šogad notiks 11.augustā. Šogad netiks pārbaudīta vis bruņinieku izveicība, bet gan viduslaiku vīru spēks. Ragavu vilkšana, vairoga nešana, baļķa celšana ir tikai daži no pārbaudījumiem, kuros tiks noteikts stiprākais Latvijas amatieru čempionāta spēkavīrs viduslaiku stilā. Par daili un tās izpildījumu deju mākslā gādās seno deju grupa «Calendula», kuras dejotāji ne tikai rādīs īstas un graciozas Renesanses dejas, bet arī seno deju soļus mācīs lielajiem un mazajiem svētku apmeklētājiem. Viduslaiku svētkus šogad ar savu klātbūtni pagodinās arī pats brīvkungs fon Minhauzens, kurš kopā ar svītu - jauniešu apvienību «Opā - Opā» priecēs skatītājus ar saviem piedzīvojumiem mīlas frontē - izrādē «Minhauzena precības», kas veidota pēc Mārtiņa Zīverta lugas. Visas dienas garumā darbosies amatnieku tirdziņš. Savukārt ar skanīgām dziesmām pils viesiem ugunsgrēku sirdīs dzēsīs aktieri Marija Bērziņa un Egils Melnbārdis, bet svētku balli spēlēs ansamblis «Bruģis», kas šogad dodas jau savā 25. jubilejas braucienā pa Latviju. Pie klausītājiem grupa atlido kā kaija, kura nebūt nesteidz lidot prom. Ieeja svētkos 4 LVL, ballē 3 LVL, ballē un svētkos 5 LVL. Bērniem (7-14 g.v.) svētki 2 LVL, bērniem līdz 6 g.v. svētki bez maksas.

Foto: publicitātes

11. augustā jahtu centrā Mērsrags notiks jau tradicionālais Koka kuģu festivāls, kurš pulcēs daudzu koka kuģu kapteiņus un īpašniekus. Festivāla ietvaros pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem muzicēs tādas pašmāju grupas kā Astro’n’out un Pieneņu vīns. Festivālā interesenti varēs aplūkot koka kuģu modeļus, kā arī uzzināt, kurš no kuģiem iegūs 2012.gada skaistākā un veiksmīgākā koka kuģa titulu.Šogad šim pasākumam ir ļoti plaša un apjomīga programma, kas ieinteresēs ne vienu vien jahtu, burāšanas un mūzikas cienītāju.

Foto: publicitātes

11. un 12. augustā nu jau devīto gadu pēc kārtas Tērvetē tiks svinēti Zemgaļu svētki, kas ir guvuši lielu atzinību Latvijas iedzīvotāju un kaimiņvalstu - Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas un Somijas vēstures interesentu un rekonstrukcijas klubu vidū. Akcents tiek likts uz zemgaļu materiālās, garīgās kultūras un dzīvesveida popularizēšanu senatnē no 9. līdz 13. gs., var vērot amatnieku darbošanos, zemgaļu un krustnešu cīņas, atraktīvas darbības ar senajiem amata rīkiem un kaujas ieročiem. Darbojas amatnieku tirdziņš. Tie, kurus nesaista senais dzīves veids, blakus esošajā Tērvetes estrādē sestdien no plkst. 13.30 varēs noskatīties Dobeles novada pašdarbības kolektīvu koncertuzvedumu «Zemgaļu spēks un spīts», plkst. 21 grupas «Dzelzs vilks» koncertu un vakarā papriecāties zaļumballē. Savukārt Tērvetes dabas parkā norisināsies Ģimeņu diena - viesus sagaidīs Meža māte, tiks uzdoti dažādi meža pazīšanas uzdevumi, kā katru dienu parkā darbosies arī «dzīvie» pasaku tēli, ekskursantus vizinās Pasaku bānītis

Foto: publicitātes

Godinot velosipēdu meistara Gustava Ērenpreisa 121. dzimšanas dienu, 11.augustā Mazsalacā jau otro gadu svinēs veco velosipēdu svētkus, kura ietvaros notiks dažādi izklaidējoši pasākumi. Jau no agra rīta iedzīvotāji un pilsētas viesi aicināti apmeklēt gadatirgu, kurā neiztikt bez diņģēšanās, lauku labumiem un mantu pērlēm. Visas dienas garumā īpašas aktivitātes paredzētas velosipēdiem - pušķošana, velobrauciens retro tērpos no pilētas centra uz Skaņokalnu un Velo ruļļu sacīkstes. Ikviens aicināts piedalīties radošajās darbnīcās, pakavu mešanā, kopīgā mākslas darba radīšanā «Veltījums velosipēdam». 21:00 Īsta zaļumballe Ulmaņlaiku noskaņās ar ansambli Bellacord Lībiešu pilskalnā, ieeja Ls 2.00.

Foto: publicitātes

11.augustā, Brīvdabas muzejā no plkst. 10:00 līdz 17:00 norisināsies Mūsdienu amatniecības festivāls.11.augustā, Brīvdabas muzejā no plkst. 10:00 līdz 17:00 norisināsies Mūsdienu amatniecības festivāls. Festivāla laikā 180 amatnieki piedāvās iespēju iegādāties amatniecības izstrādājumus, kas tapuši, apvienojot tautas mākslas tradīcijas ar mūsdienu prasībām un tehnoloģiskajām iespējām. Līdztekus amatniecības izstrādājumu tirdziņam varēs iegādāties arī pārtikas produktus, piedalīties zīda apgleznošanas, rotu veidošanas, batikošanas un citās radošajās darbnīcās, kā arī baudīt muzikālus priekšnesumus.Uz Greenwalk.eu skatuves plkst.12:00 sāksies kultūras programma Brīvdabas muzejam neierastās skaņās. Par patīkamu atmosfēru rūpēsies apvienība «Pulsa efekts» un Leila, grupas «Vējam kabatā», «Krampis», «Ēnu kaleidoskops», dziesminieks Haralds Sīmanis un laikmetīgās dejas teātris «Zvaigžņu aka». Starplaikos par jauku muzikālo fonu gādās Radio NABA dīdžeji.

Foto: publicitātes

Tā kā šogad Dullās Paulīnes sēņošanas čempionāts svin ceturto gadskārtu, īpaši tiks izceltas, suminātas un godalgotas «kantainas» sēnes un ogas. Toties apģērbā tiks saglabātas Paulīnes un Līzbetes ģērbšanās stila īpatnības, eksperimentējot ar sēņotāju ietērpa pēdējām modes tendencēm. Pulcēšanās 2012. gada 11.augustā Spāres centrā; starta signāls tiks dots plkst. 10.00. Atrādīšanās, svēršana, mērīšana, apbalvošana un «Sūnsēņstrebekļa» ēšana - plkst. 13.00 pie Spāres tautas nama.

Foto: publicitātes

Priekule 11. augustā atzīmēs pilsētas svētkus. 7.00 pilsētu modinās putēju orķestris, apbraukājot visu pilsētu. Par tradīciju kļuvis arī gājiens pl. 11.00, uz kuru ielūgti uzņēmumi, iestādes un novada pagastu ļaudis, kā arī pilsētnieku viesi un dažādas interešu apvienības. Gājiens noslēgsies stadionā 11.40 ar svētku koncertu. Tam un visai šā gada svētku programmai dots moto «Prieks mājo Priekulē!». Koncertēs mākslinieciskās pašdarbības un vieskolektīvi, kā arī Uldis Marhilēvičs. Pēc koncerta 12.40, sporta halles foajē atklās izstādi «Mākslas parāde» ar Priekules novada un Skodas mākslinieku darbiem. Turpat pie sporta halles darbosies radošās darbnīcas. 13.00 un 15.00 bērniem divas izrādes atvedīs Liepājas leļļu teātris «Maska». Bet pieaugušie varēs noskatīties Kuldīgas Tautas teātra politiskās satīras izrādi. 14.00 koncertēs skodenieki, bet koncertu virkne sāksies pl.18.00: Dzintars Čīča un Kaspars Antess, Guntis Veits un CREDO, O-kartes solisti Toms Bokums, Kristaps Pujāts un Jānis Buķelis. Izrādes un koncerti, kā jau svētkos, – par brīvu! Vienīgi svētku noslēguma ballē jārezervē Ls 2, lai dejotu Andra Daņiļenko, Valda Zilvera un Vaiņodes grupas «Diena bez pārtraukuma» pavadībā.

Foto: publicitātes

12.augustā no plkst. 12:00 Dikļu pilī notiks gadskārtējie pils Dārza svētki. Svētkus atklās Dikļu pūtēju orķestris, turpinājumā pils parkā viesus priecēs TDA «Gauja», kamerkoris «Kaķi» un ģitārists Kristaps Bedrītis, kurš uzstāsies Vasaras terasē. Tāpat būs pieejamas dažādas radošās darbnīcas, vīna degustācijas, Valmiermuižas alus un Valtera Zirdziņa Kulinārie labirinti. Šogad īpaši būs padomāts par mazāko pils viesu izklaidēm - Vindas radošās darbnīcas, zīmēšanas nodarbības un kopā ar vecākiem varēs izvizināties zirga pajūgā. Svētku kulminācijā, pils parkā būs skatāma Jāņa Lūsēna dziesmu spēle «Īkstīte» ar Arti Robežnieku, Valdi Liepiņu, Juri Strengu, Ievu Pļavnieci, Sarmīti Rubuli, Olgu Dreģi u.c. aktieriem, kā arī bērniem no «Satikšanās teātrī» radošās nometnes. Biļešu cenas uz Dikļu pils Dārza svētkiem: Dikļu pilī un Biļešu paradīzē iepriekšpārdošanā 3 Ls, pasākuma dienā 4 Ls. Ģimenes biļetes (vecāki un bērni līdz 18 gadu vecumam) iepriekšpārdošanā 8 Ls, pasākuma dienā 10 Ls. Ģimenes biļetes iespējams iegādāties Dikļu pilī.

Foto: publicitātes

Senlatviešu kalendārā augusts tiek dēvēts par labības jeb rudzu mēnesi, tamdēļ visi gardēži aicināti sestdien, 11.augustā, uz mājražotāju un amatnieku tirdziņu «Ar gardu muti Valmiermuižā», kas veltīts maizes un labības tēmai. No plkst. 11:00 līdz 16:00 pie «Valmiermuižas alus» darītavas vietējie mājražotāji un amatnieki piedāvās īpašus gardumus un labumus, ko citādi neatrast lielveikalu plauktos. Plašā klāstā būs vietējās apkārtnes saimnieču īsta, mājās cepta maize, ūdenskliņģeri un citi no graudiem un miltiem gatavoti gardumi. Maizes darbnīcas «Donas» saimniece uz vietas gatavos jauno rudzu miltu, alus un plānās pankūkas ar dažādu veidu pildījumiem un kā jaunumu piedāvās nogaršot un vērtēt Valmiermuižas alus drabiņu maizi.

Foto: publicitātes

Par tradīciju kļuvušie Mīlgrāvja krastmalas svētki šogad, 12.augustā, Meldru ielas 1 apkaimē norisināsies jau otro reizi. Par svētku vadmotīvu izvēlēts 14.gadsimts Latvijā. Tiks apspēlētas tā laika norises un galvenie notikumi Rīgā. Ikviens varēs izbaudīt visdažādākās izklaides, piedalīties konkursos un vinnēt balvas. Tiem, kam sirdij tuvi ūdeņi, būs iespēja izvizināties ar kuģīti. Tie, kam labāk patīk palikt sausām kājām, varēs izmēģināt spēkus, staigājot ar ķekatām. Bērniem paredzētas dažādas spēles, kopā ar viņiem pārgājienos un piedzīvojumos dosies Pirāts Džo un Apaļīgais sivēntiņš. Tāpat būs iespējams vērot arī jātnieku dueli un kaujas skrējienu, kā arī izcilu dūdinieku šovu. Asu izjūtu cienītājiem noteikti patiks ugunsrijēju šovs. Par viduslaiku noskaņojumu rūpēsies folkgrupa «Dardi», savukārt muzikālo izklaidi nodrošinās duets «RootsBand» ar dziesmām latviešu, krievu un angļu valodā un duets «Karakums»

KINO

«Kino Citadele»

Foto: publicitātes

No 10.augusta - filma «Atcerēties visu» (Total recall). Nākotnes pasaulē, kura pārcietusi ķīmisko katastrofu, Dags Kveids ir parasts strādnieks rūpnīcā – viņam ir savs dzīvoklis, sieva un draugi. Taču savādie sapņi un nojausma, ka ar viņa dzīvi nav kaut kas kārtībā, aizved Dagu uz korporāciju «Rekall», kura nodarbojas ar atmiņas-fantāziju implantēšanu saviem klientiem. Lomās: Kolins Farels, Keita Beikinseila u.c.

CITVIET

Rīgas Zooloģiskajā dārzā pēc 50 gadu ilgas pauzes atkal varēs apskatīt pingvīnus

Foto: publicitātes

RĪGAS KLUBOS UN BĀROS

«Ala»

10.augustā plkst. 21 folkvakars

11.augustā plkst. 21 «The Prowling Cats»

«Četri Balti krekli»

10.augustā klubā uzstājas grupa «Dzelzs vilks» un Dj Madara (ieeja - Ls 3; līdz plkst. 23 - Ls 1).

«Bubamara»

10.augustā plkst. 22 - PX Lavanda (Igaunija) un DJ Māris Balodis

11.augustā plkst. 22 - DJ Imants Koķis

«Depo»

11.augustā plkst. 20 Routakeha koncerts

«Ļeņingrad»


10.augustā plkst. 21 DJ Kazulis (radio «NABA»)

11.augustā plkst. 21 grupa «Svema» + Dj Ma.Be

«Nabaklab»

10.augustā Blt Tour 2012 + Moving to Ashbury (Zviedrija - punk)

11.augustā Brazilica afterparty + mixmaster Raitis

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VARI UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. TĀPAT ESI AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu