Slavenas dāmas vērtē botulīna injekcijas (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vasarā saviesīgos burziņos dāmas demonstrē ne tikai jaunākos garderobes šedevrus, bet arī ārieni, kas uzlabota ar dažādu skaistuma injekciju palīdzību. Slavenas dāmas, kuras vienmēr žilbina ar savu ārieni, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» vērtē dažādas injekcijas, kas nupat sāk savu uzvaras gājienu medicīnas un skaistumkopšanas pasaulē.

Pulkinena: «Botokss – tā reāli ir inde»

Pašmāju miljonāre Irēna Pulkinena savā vecumā izskatās satriecoši labi. Viņa atklāj, ka sieviete labi izskatās vien tad, ja mājās un darbā viss ir kārtībā. «Ja dzīvē ir kaut kas negatīvs, tas atspoguļojas arī izskatā,» nosaka uzņēmēja. Protams, nav jāaizmirst arī par sevis kopšanu un palutināšanu ar dažādām skaistuma procedūrām.

Uzņēmēja ļoti daudz ceļo, tādēļ skaistumkopšanas salonus viņa apmeklē gan Latvijā, gan citās zemēs. Rīgā Irēna iecienījusi skaistuma salona «Taka Spa» ķermeņa kopšanas procedūras. «Man ļoti patīk, kā šajā salonā strādā kosmetoloģe, viņai ir īpaši prasmīgas rokas,» teic uzņēmēja. Ārzemēs Irēnai izdodas biežāk padomāt par skaistuma kopšanu. «Tad vairāk palutinu ķermeni ar dažādām ādu mitrinošām procedūrām. Man ļoti patīk dubļu vannas, kas uzlabo ādas tonusu,» viņa piebilst.

Pirms pāris gadiem Irēna atklājusi kāda Jaunzēlandes kosmētikas ražotāja ķermeņa un sejas skrubi no zilajiem māliem, ko mājas apstākļos lieto vannošanās reizēs.

Foto: Sejas.lv

Lai piekoriģētu acu augšējo plakstiņu formu un līdz ar to arī uzlabotu redzi, acu ārsts Irēnai 45 gadu vecumā ieteicis veikt kosmētisku operāciju. Uzņēmēja to veikusi kādā no Helsinku klīnikām un atzīst, ka mediķi prasmīgi novērsuši noslīdējušos plakstiņus un līdz ar to uzlabojusies arī redze.

Savukārt skeptiski uzņēmēja ir noskaņota pret botulīna toksīna injekcijām. «Botokss – tā reāli ir inde. Skaistumkopšanā botoksu izmanto aptuveni 15 gadus. Kā mēs varam zināt, kas notiks ar mūsu ādu pēc 40 gadiem? Tādēļ es labāk atturos no šādas indes un skaistuma potes nekad neesmu izmēģinājusi uz savas ādas. Nav ticības! Labāk pieturos pie sava ķermeņa skrubīša un uzticos pārbaudītām vērtībām,» skeptiska ir uzņēmēja.

Vaicājot, vai Irēna, kura bieži vien apmeklē dažādus saviesīgus pasākumus, nekad nav vēlējusies izmēģināt palielināt lūpu formu, kas kļuvusi par iecienītu procedūru mūsdienu dāmām, viņa nosaka, ka ciena sievietes, kuras nepārspīlē ar savu izskatu. «Man daba devusi smalku sejas veidolu, tāpēc uzpumpētas lūpas man nemaz nepiestāvētu. Man patīk, ka viss ir harmonijā, nevis lūpas kaut kā īpaši izceļas. Turklāt lūpu formu jau var veiksmīgi palielināt ar kontūrzīmuli un lūpu krāsas palīdzību,» nosaka Irēna.

«Mis Latvija 2010» Ludmila izmēģinājusi lūpu palielināšanu

«Mis Latvija 2010» Ludmila Voroncova arī uz savas ādas izmēģinājusi skaistuma poti. Viņa piekritusi eksperimentam, kura rezultātā ar hialuronskābes poti palielināta lūpu forma. «Lūpas tika palielinātas normas robežās, nebija nekas pārspīlēts, vizuāli izskatījās tāpat kā manas dabīgās lūpas. Pote darbojas pusgadu, bet es sajutu jau pārmaiņas pēc diviem mēnešiem, kad pakāpeniski beidzas potes iedarbība. Procedūra noritēja veiksmīgi, vienīgi pēc šprices nākamajā dienā lūpas bija mazliet apsārtušas un pietūkušas. Taču tas ir pārejoši un pote neko sliktu nenodara. Šāda pote maksā sākot no 200 līdz pat 250 latiem,» stāsta Ludmila. Viņa atbalsta sievietes, kuras arī ar skaistuma injekciju palīdzību uzlabo lūpu formas. «Zinu, ka sievietēm mēdz tā būt, ka viens lūpu kaktiņš ir augstāks nekā otrs. Tad, veiksmīgi pielabojot, lūpas izskatās nevainojami,» viņa nosaka.

Foto: Publicitātes foto

«Ja jaunas meitenes sāk pārspīlēt ar skaistuma potēm, tas vairs nav skaisti un tas jau ir defekts. Man liekas, ja sievietei ir vēlme kaut ko uzlabot un mainīt savā izskatā, tad tikai tā, lai tas izskatās skaisti un dabiski. Visam jābūt saprāta robežās,» viņa prāto. Savukārt Ludmila neatzīst plastiskās operācijas un botulīna injekcijas, kas padara seju stīvu.

«Mis Latvija» šobrīd ir labā formā, tādēļ izskatu uzlabot ar skaistuma injekcijām nav nepieciešams. «Taču neizslēdzu iespēju, ka pēc 40 gadiem, lai labi izskatītos, varētu arī izmēģināt kādu injekciju. Esmu no draudzenēm dzirdējusi labas atsauksmes par mezoterapiju, kas šobrīd ir ļoti efektīga, lai atjaunotu izskatu,» teic Ludmila.

Binnija atbalsta dabiskas metodes

Skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašniece Binnija Ārberga atklāj, ka viņas salonā kosmetoloģes dāmas māca rūpēties par savu skaistumu un uzturēt sevi formā ar dabiskām metodēm, lai nav jāizmanto injekcijas un plastiskās operācijas. Taču Binnija nav injekciju pretiniece, jo ļoti iespējams, ka sieviete ar šādu poti novērš kādu ģenētisku defektu savā izskatā. Arī Binnijas draudzeņu lokā nav populāras injekcijas.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Lai sevi uzturētu formā, Binnija daudz dzer ūdeni, uzturā lieto dārzeņus un augļus, kā arī sporto. Vasarā skaistuma biznesa pārstāve brauc ar ūdensslēpēm. «Sejas ādai tikai ūdens, saule un gaiss nāk par labu,»viņa piebilst.

«Katrai sievietei jāatrod sava īstā un pareizā bundžiņa ar krēmu un toniks,» viņa atgādina un iesaka sievietēm nepārspīlēt ar uzpumpētām krūtīm un sašpricētām lūpām.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu